USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

За 350 тис.: у Луцькому районі продають профілакторій, спальний корпус і їдальню лісгоспу

5 Серпня 2023 20:24
У селі Журавичі Луцького району продають приміщення та трансформаторну підстанцію. Нерухомість поки що перебуває на балансі Колківського лісового господарства. Площа земельної ділянки, на якій розташовані приміщення, сягає майже трьох гектарів.

Торги оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

На аукціон виставлено лот у складі:

- приміщення котельні загальною площею 97,2 кв. м 1981 року побудови. Будівля одноповерхова, інженерне обладнання відсутнє;

- контора площею 181,2 кв. м 1977 року побудови. Будівля двоповерхова, інженерне обладнання відсутнє;

- трансформаторна станція площею 22,1 кв. м 1982 року побудови. Будівля одноповерхова, інженерне обладнання – електрика;

- скважина площею 26,9 кв. м 1979 року. Будівля одноповерхова, інженерне обладнання відсутнє;

- столова «Журавка» площею 295,6 кв. м 1979 року побудови. Будівля одноповерхова, інженерне обладнання відсутнє;

- приміщення спального корпусу площею 747,1 кв. м 1985 року побудови. Будівля двоповерхова, інженерне обладнання відсутнє;

- приміщення профілакторію загальною площею 281,3 кв. м 1980 року побудови. Будівля одноповерхова, інженерне обладнання – опалення;

- склад для зберігання інвентаря і запчастин площею 74,9 кв. м 1979 року побудови. Будівля одноповерхова, інженерне обладнання відсутнє.

Загальна площа нерухомості – 1726,3 кв. м.

Початкова ціна продажу – 351 349 гривень.
Як вказано, площа земельної ділянки, на якій розташовано об’єкти нерухомості, становить 2,8779 гектара.

Однак земля не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець буде змушений вирішувати самостійно в передбаченому чинним законодавством порядку.

Нагадаємо, в Маневичах продавали нерухомість, що перебуває на балансі місцевого лісового господарства. На аукціон виставили побутове приміщення, лісосклад, столярний цех, ремонтну майстерню і цех переробки деревини.

У селі Звірів Луцького району продавали з аукціону нерухоме майно Ківерцівського лісового господарства. За майже шість мільйонів гривень можна було придбати комплект об’єктів нерухомості: конюшню, будинок єгеря, лазню, будинок мисливця та інші.

У селі Білин Ковельського району, своєю чергою, продавали об’єкти нерухомості Ковельського лісового господарства. За столярний і лісопильний цехи, склади та інші приміщення хотіли виручити майже 600 тисяч гривень.

А в Любомлі продавали з молотка цехи переробки деревини та деревообробні майстерні філії «Любомльське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
це Показати IP 5 Серпня 2023 21:55
Кончена держава.
ветфельдшер Показати IP 6 Серпня 2023 05:21
30- років ці будівлі стояли безгоспні і заростали кленом. Траплялись покупці. Щось було не так. Тепер продається. Є таке народне прислів*я: Собака не з*їсть, доки не виваляє. Так і тут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus