USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За бій із Лопесом Ломаченко отримає рекордний гонорар

6 Лютого 2020 18:52
За бій проти Теофімо Лопеса Василь Ломаченко отримає $4,5 млн.

Це буде рекордний гонорар для українського чемпіона, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Mixsport.pro.

Навіть після виплати податків і комісій промоутеру і менеджеру у Василя залишиться близько $2,5 млн, які він традиційно ділить зі своїм тренером і батьком Анатолієм Ломаченко в пропорції 50 на 50.

Поєдинок Ломаченко - Лопес відбудеться навесні цього року. Вже наступного тижня можуть бути оголошені місце проведення та дата бою.

Василь Ломаченко є чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської організації (WBO). Теофімо Лопес - чемпіон світу за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF). На кону бою стоятиме звання абсолютного чемпіона світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus