USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Смертність залишається високою: за добу від COVID-19 померло 7 мешканців Луцької громади

7 Травня 2021 21:24
За останню добу семеро мешканців Луцької територіальної громади померли від COVID-19 та ускладнень, пов’язаних із захворюванням.

Про це під час традиційного щотижневого звіту 7 травня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Зі слів мера, цього тижня фіксували від 20 до 69 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію щоденно.

«Станом на 11:00 сьогодні, 7 травня, маємо 220 вільних ліжкомісць у медичних закладах. Зокрема, у Волинській обласній клінічній лікарні – 73 вільних ліжка з доступом до кисню, у Волинській обласній інфекційній лікарні – 66 і у тимчасовому інфекційному госпіталі при пологовому будинку – 81. Хоча й бачимо, що кількість нових випадків щоденно знижується у порівнянні з попередніми тижнями, і кількість ліжок з доступом до кисню збільшилася, залишається високою смертність. За день сім осіб з Луцької громади померли від COVID-19 та ускладнень, пов’язаних із захворюванням», – проінформував міський голова.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що за останню добу на Волині зареєстровано 267 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 10, медпрацівників – 7).Одужало за добу – 685 осіб, летальних випадків – 11 (Луцьк – 7, Ківерцівський район – 1, Володимир-Волинський район – 2, Шацький район – 1).

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus