USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За два місяці Волинь прийняла тисячу переселенців

2 Лютого 2015 12:12
Кількість внутрішніх переселенців на Волині зростає й досягає граничної кількості, яких може прийняти область.

Під час брифінгу голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, сьогодні, 2-го лютого, посадовець поінформував, що на Волині нині перебуває 3 тисячі внутрішніх переселенців.

«У нас більше 3 тисяч переселенців, втім, це - не кінцева цифра. Якщо проаналізувати, то немає тенденції до збільшення чи зменшення переселенців, відбувається постійна міграція. Раніше я говорив, що ми можемо прийняти 4 тисячі внутрішніх переселенців, в листопаді звітував про 2 тисячі приїжджих. Виходить, що за грудень-січень ще тисяча з’явилася», - поінформував Гунчик.

Також він наголосив, що на Волині немає випадків, коли відмовили прийняти переселенців.

Щодо місця проживання, то, зі слів губернатора, уже немає претензій від переселенців стосовно того, куди їхати: в село чи в місто.

Окрім того, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про працевлаштування приїжджих: на Волині переселенці створюють «ризики» на ринку праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus