USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За кермом був не правоохоронець: поліція про ДТП, в якій збили голову Війницької ОТГ

17 Січня 2020 17:40
За кермом автомобіля, який збив голову Війницької ОТГ Сергія Вербицького та місцевого фермера, перебував 25-річний чоловік, який не має стосунку до правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області

Сьогодні, 17 січня, одне із місцевих Інтернет-видань оприлюднило інформацію про те, що начебто за кермом автомобіля «Toyota Camry», який вранці цього ж дня на автодорозі поблизу села Яковичі Володимир-Волинського району зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi L200», перебував 25-річний правоохоронець. Ця інформація неправдива та не відповідає дійсності.

Поліцейські встановили, що за кермом, вказаного транспортного засобу, перебував 25-річний житель одного із населених пунктів Володимир-Волинського району. Особа не має жодного стосунку до роботи в правоохоронних органах.

Нагадаємо, у ДТП, яка трапилася 17-го січня близько 7:30 на трасі між Володимиром-Волинським та Луцьком в районі повороту до села Яковичі, постраждав голова Війницької ОТГ.

Цю інформацію Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердив староста Березовичів Юрій Ковальчук. З його слів, аварія могла трапитись через обмежену туманом видимість.

«Місцевий фермер підвозив його (Сергія Вербицького, - ВН), і коли виходили з машини, в них в’їхав водій Тойоти Кемрі. За станом на 11:00 у Сергія Вербицького діагностували черепно-мозкову травму середньої важкості, чоловік, який був за кермом пікапу Мітсубіші, обійшовся легшими травмами», – повідомив Юрій Ковальчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимирянин Показати IP 17 Січня 2020 17:50
Хто б сумнівався, що відмажеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus