USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За крісло Терези Мей готові поборотися вже 13 кандидатів

2 Червня 2019 19:43
Колишній міністр і депутат-консерватор Сем Джима став 13 претендентом на посаду лідера Консервативної партії і глави уряду.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на Sky News.

Джима пообіцяв провести другий референдум щодо виходу Великобританії з ЄС у разі своєї перемоги.

«Я приєднуюся до гонки за посаду нового лідера консерваторів і прем’єр-міністра, щоб розширити спектр представлених у ній позицій», – сказав він.

Джима був міністром у справах університетів до листопада минулого року, коли він залишив уряд через незгоду з урядовою стратегією щодо Brexit. Відтоді він став прихильником ще одного референдуму.

«Кандидатів на посаду прем’єр-міністра багато, проте висловлювані ними думки з питання про Brexit не відрізняються різноманітністю», – зазначив він.

Джима – син іммігрантів із Гани, він зробив кар’єру інвестора, а потім зайнявся політикою і був обраний до парламенту в 2010 році.

Нагадаємо, що Тереза ​​Мей офіційно оголосила, що піде у відставку з посади лідера Консервативної партії 7 червня. Вона залишиться керувати урядом, поки її партія не вибере нового лідера.

Очікується, що Консервативна партія обере нового лідера до того, як Палата громад піде на літні канікули наприкінці липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus