USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

За мотивами анімації «Мавка. Лісова пісня» створять повнометражний фільм

20 Листопада 2023 00:27
Загальні касові збори найдорожчого мультфільму українського виробництва «Мавка. Лісова пісня» вже перевищили $20 мільйонів. Анімаційний фільм вийшов на великих екранах у 148 країнах (прокат триває, віднедавна стартувавши в Норвегії, Туреччині, низці країн Латинської Америки та в Словенії).

Найпопулярнішою українська анімаційна картина виявилася у Франції, де глядачі придбали понад 550 тисяч квитків, пише Бабель.

Автори мультфільму мають намір розвивати «Всесвіт Мавки». Окрім анімаційного серіалу, про який повідомляли раніше, також планують створити анімаційний сиквел та ігровий повнометражний фільм для аудиторії 12+, де Мавка наблизиться до свого автентичного міфологічно-містичного образу.
Читати ще: За мультфільмом «Мавка. Лісова пісня» знімуть анімаційний серіал

Наразі «Всесвіт Мавки» налічує понад 30 колаборацій з понад 350 найменувань товарів у різних категоріях, а з 1 грудня фільм зʼявиться на стримінговому сервісі Netflix.

Нагадаємо, український повнометражний анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» став найкасовішим в історії українського кінопрокату мультфільмом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus