USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.92 10.10

За найвищу олімпійську нагороду 250 тисяч: Волиньрада погодила премії спортсменам

6 Грудня 2023 23:07
Депутати Волинської обласної ради підтримали виплату одноразових грошових винагород спортсменам та тренерам області з олімпійських, неолімпійських та видів спорту осіб з інвалідністю.

За відповідне рішення проголосували під час сесії 6 грудня.

Залежно від досягнутих результатів, премії надаються спортсменам за кожне завойоване місце на офіційних змаганнях.

Зокрема, призери олімпійських, паралімпійських та дефлімпійських ігор отримають премію у розмірі 250 тис. грн за зайняте 1 місце та 23 тис. грн – за 12-те місце. Премія за призові місця у змаганнях з неолімпійських видів спорту варіюється від 180 тис. грн. до 1,5 тис. грн.

Грошову винагороду також отримають ті спортсмени, які вперше виконали норматив «Заслужений майстер спорту України» та «Майстер спорту України міжнародного класу». По 50 тис. грн можуть отримати спортсмени, які увійдуть до складу офіційної делегації національної збірної команди України для участі в Іграх Олімпіад, Паралімпіад та Дефлімпіад.

Читати ще: Волиньрада схвалила чотиристоронню угоду щодо термореновації будівель 4 медзакладів

Окрім того, депутати погодили призначення переможниці конкурсу Олени Григоли на посаду керівниці Ковельського фахового медичного коледжу та рекомендували голові обласної ради укласти з нею контракт терміном на 5 років.

Також обранці дали згоду на передачу автомобіля з балансу КП «Волиньпроєкт» для потреб Головненської спецшколи «Центр освіти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus