USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щоб не позбавити опікунства чиновниця брала 10 тисяч

1 Травня 2014 14:53
Чиновниця вимагала у місцевої жительки в Луцькому районі неправомірну вигоду за непозбавлення її опікунських прав, - інформують у прес-службі волинської міліції.

Працівники слідчого управління правоохоронці затримали 57-річну начальника служби у справах дітей райдержадміністрації за вимагання та отримання неправомірної вигоди в розмірі 10 тисяч гривень. Саме в таку суму жінка оцінила послуги щодо непозбавлення місцевої жительки опікунських прав.

«Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною четвертою статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання щодо чиновниці міри запобіжного заходу», – розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Тепер спритниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ДО брехуна ШПИГИ Показати IP 1 Травня 2014 23:04
серед людей кажуть що хабарницю СБУшніки затримали. шпига негарно брехати людям.
Олексій Показати IP 3 Травня 2014 00:01
Чого не пишете, що та чиновниця - регіоналка з Горохівської РДА Даманська Т.В.
Ірина Показати IP 5 Травня 2014 09:44
То родружка колишньої голови рда Савчук Жанни. Вона її на цю посаду взяла з бібліотекарки, без вищої освіти. Так, тепер видно для чого. Не гребувала навіть сирітством, а обдирала.
зізя до Ірина Показати IP 11 Травня 2014 10:42
коли ділили з Жанкою все було супер, забрали Жанку від корита почала душити своїх (не звільнила, то посажу). Перевірилили б жанки декларацію і її статки, чи можна стільки скупити на чесно зароблену зарплату держслужбовця
РДА Показати IP 5 Травня 2014 10:00
Бери вище. Вона ходила у фаворитках в самого Башкаленка, це він її прилаштував. Вона йому навіть на Жанку жалілась, що зятя не взяла заступником..
Люда Показати IP 5 Травня 2014 10:06
В одного дядька з Горішнього взяла 5.0 тис. грн за хату, Жанка взнала, то були розборки в рда, аж швидку до Даманської викликали.
Горішненець Показати IP 5 Травня 2014 10:17
То така кадра... Вона присвоїла 20.0 тис грн. церковних грошей, а батюшку довела до психологічного зриву і звинуватила, що то він. Повісила замок на Вознесіння і не пустила людей в церкву. Тепер за гріхи треба платити. Бог з палкою не ходить.
Очевидець до Шпиги. Показати IP 5 Травня 2014 10:30
Коли її ловили на автобусній зупинці в Горохові, казали, що виявили ще й наркотики. А гроші сховала в труси. Сама ховалася в туалеті. Було повно міліції і казали, що брало СБУ.
НЕ байдужий. Показати IP 5 Травня 2014 11:56
В Звинячах забрала внучку 8 років від баби і передала ніби-то батькові в Росію. Дівчинка того батька від роду не бачила. Баба Сергеєва хоч бідно жила, але виховувала дитину від народження і дитина була до неї прив'язана., А вони з головихою сільської ради поїхали в Київ на топ-шоу , скрутили бабі руки і передали дитину чужому чоловікові. А матір дитини, яка вела аморальний спосіб життя, прикривали, бабу грозились віддати в псіхушку. Дівчинка ходила в школу, дуже любила бабусю,а вони віддали її чужим людям, мабуть теж не даремно. Це велика психологічна травма для дитини. Цей факт розслідувала газета Аверс і брала інтерв'ю і в баби і в дитини. Це злочин!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus