USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська чиновниця, яку впіймали на хабарі, відсудила конфісковане майно

3 Квітня 2015 18:00
Підозрювана у хабарництві працівниця міграційної служби звернулася в Апеляційний суд Волинської області, аби їй повернули конфісковане майно. Феміда виявила прихильність до жінки, яку зловили на «гарячому».

Судове засідання відбулося 31-ого березня.

До Феміди звернулася підозрювана у справі по хабарництву Грищук Галина Миколаївна, вона хотіла, аби конфісковане у неї майно повернули.

На початку розгляду справи виник невеликий інцидент – з'ясувалося, що у захисника підозрюваної Сидорука Романа В’ячеславовича, закінчився термін дії адвокатського посвідчення, що поставило під сумнів чинність його ліцензії. З цього приводу суддя Фідря Олександр Миколайович оголосив перерву, аби перевірити документи адвоката, чи він має право представляти інтереси Галини Грищук.

Як вияснили судочинці, Сидорук таки може представляти підозрювану.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинських посадовців міграційної служби затримали на хабарі. Тоді міліціонери затримали шість осіб безпосередньо під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 12 тисяч гривень. Серед затриманих - керівник Луцького районного сектору управління Державної міграційної служб, двоє головних спеціалістів, один провідний спеціаліст і двоє інспекторів державного підприємства «Документ». З цього приводу начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига повідомив,що денний «заробіток» спритників становив 5-10 тисяч гривень.

Після розгляду апеляційної скарги Феміда винесла вирок.

«Суд вирішив повернути Галині Грищук частину її майна, яке конфіскували міліціонери. Що саме - точно не пригадую, за декілька днів нам пришлють Ухвалу, й будемо знати деталі», - розповів у коментарі для ІА Волинські Новини слідчий Прокуратури Волинської області Вадим Антонюк

Втім, додає правоохоронець, жінка досі має статус підозрюваної, й слідчі дії тривають.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЗАСУДИЛИ СУТЕНЕРІВ: ПОЛЯКУ Й УКРАЇНЦІ ДАЛИ ПО 5 РОКІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дред Показати IP 3 Квітня 2015 19:04
Останній акорд Фідрі!!!Бабло перемагає зло!!!!Посередник відомий прокурор.
Анонім до Дред Показати IP 4 Квітня 2015 03:26
ЦЭ ЕУРОПА
Кум до Дред Показати IP 4 Квітня 2015 22:18
Так там все Філюк кришує і ні з ким не ділиться
Денис до Дред Показати IP 5 Квітня 2015 08:40
Не приплітайте прокурорів. Вони якби захотіли, то зарішали б без суда. Але ми бачимо, що якшо треба йти на беспредєл, то без суда не обійтись. Пахне тут непоганими грошиками для бездушних мантій. Ламають су... справу.
Микола Показати IP 3 Квітня 2015 19:30
Та вона коханка муковоза
миколі Показати IP 3 Квітня 2015 22:46
коханка масалова
Степан до миколі Показати IP 4 Квітня 2015 01:03
коментар було видалено
Я до миколі Показати IP 4 Квітня 2015 21:35
Масалов та Муковоз родичі - Швагрі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus