USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

За недотримання карантину підприємцям планують підвищити штрафи до 51 тис. грн

13 Жовтня 2020 14:16
У Верховну Раду під час наступної сесії внесуть законопроєкт про посилення відповідальності підприємців за недотримання карантинних норм.

Про це в ефірі Громадського радіо сказав голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, пише Еспресо.

За його словами, на нараді у президента, яка відбулася напередодні, підготували відповідний законопроєкт, який уже пройшов погодження у комітеті.

Зазначається, що йдеться про штрафи від 31 до 51 тис. грн за одне порушення.

«Якщо, наприклад, це торговельний центр, то охорона не має пускати людей без маски. Деякі заклади не дотримуються обмежень, позакривати ми їх не можемо, економіка не витримає ще одного локдауну», – цитує видання слова Радуцького.

Радуцький зауважив, що основною темою наради було зменшення кількості хворих і недопущення ситуації, при якій країна повернеться до локдауну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1+1 Показати IP 13 Жовтня 2020 15:05
І*лан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus