USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

За непотрібні перевірки прокуратуру Волині каратимуть

26 Вересня 2014 13:27
За безпідставні перевірки працівниками волинської прокуратури, які мають на меті лише перешкоджання діяльності бізнесу, прокурор Волині буде карати підлеглих «гартованим металом».

Про це стало відомо під час чергової 30-ї сесії Волинської облради.

Як зазначив депутат Олександр Свирида, раніше чи не найбільше тиснула на бізнес саме прокуратура. З його слів, відбувалося це наступним чином – громадянин пише скаргу на певну установу, після чого прокурор скликає всі контролюючі органи, «колошматять» підприємство по декілька місяців. А це, своєю чергою, негативним чином впливало на функціонування установи.

Зі слів депутата Свириди, йому невідомо, чи практикують зараз такі дії. Проте, він зауважив, що так було раніше і висловив сподівання, що новопризначений очільник прокуратури краю змінить ці порядки.

У відповідь прокурор Волині Вадим Максимов зауважив, що був би не щирим, якби сказав, що такої практики можна позбутися раз і назавжди. Проте, він запевнив, що контролюватиме це питання і у випадку необхідності каратиме підлеглих.

«В мене підлеглих - 300 чоловік. Вас тут менше (депутатів, - авт.) і то, голова з вами не може справитись. Тому ексцес виконавця може бути. Скажу відверто – за кожним не прослідкуєш, за руку не проведеш. Але повірте, якщо до мене дійде інформація, що мої підлеглі безпідставно проводять перевірки і під цим не буде правового підґрунтя, то це буде, як то кажуть «каленным железом». Це я вам обіцяю».

Наостанок головний прокурор заявив, що не збирається прикривати чиюсь честь мундира, а тому, якщо підлеглий буде винним, він відповідатиме за це.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волинянка Показати IP 26 Вересня 2014 13:51
А що вже Максимов не прокурор Волинської обл., а "начальник прокуратури Волині" ????
Дьодік Показати IP 26 Вересня 2014 13:53
Обличчя таке ... добре, прокурорське. А "гартованим металом" - це "кальоним желєзом" што лі?
Іванка до Дьодік Показати IP 26 Вересня 2014 15:23
а ти своє бачив??? лицо, не обезображенное интеллектом?? што лі...
Дьодік до Іванка Показати IP 26 Вересня 2014 16:19
Про гумор і сарказм щось чули?
Ніка до Дьодік Показати IP 26 Вересня 2014 15:25
Це в пана прокурора проявилося кагебістське нутро. Звик до тої фрази - і не може позбутися.
Серж Показати IP 26 Вересня 2014 16:38
А якого хр...на їм їздити по школах і конспекти перевіряти в учителів? Мало де поживитись? Підприємців вже не хватає?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus