USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

За ніч луцькі патрульні виявили в трьох осіб наркотики

13 Червня 2023 17:10
Учора близько 23-ї години на вулиці Даньшина у Луцьку патрульні помітили чоловіка. Той, побачивши патрульних, почав помітно нервувати. Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку щодо громадянина та виявили у його сумці зіп-пакет із білою кристалічною речовиною.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

А ближче до опівночі інший екіпаж патрульних на вулиці Вишневського виявив групу молодих людей. Вони, помітивши службове авто, теж почали поводити себе підозріло. Під час поверхневої перевірки в одного з молодиків інспектори виявили пристрій, ймовірно, для вживання наркотиків, в якому містилися залишки білої речовини.

Уже сьогодні зранку, близько 6-ї години, на вулиці Набережній інспектори звернули увагу на двох чоловіків. Спираючись на їхню поведінку, в інспекторів виникли підстави вважати, що в громадян теж можуть бути речовини, що обмежені в обігу. І дійсно, у сімці одного з громадян поліцейські виявили згорток паперу, в якому знаходилась порошкоподібна речовина білого кольору.

У всіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, адже такі дії громадян мають кримінальний характер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Червня 2023 19:05
Наркоманів у Луцьку побільшало в рази.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus