USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«За оборону України»: на Волині вручили відзнаки Президента волонтерам із Латвії

4 Травня 2023 12:06
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко 3 травня вручив волонтерам з Латвійської Республіки відзнаки Президента України «За оборону України» та дипломи до них за волонтерську діяльність, активне сприяння виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту інтересів у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації.

Зокрема, нагороди отримали Айгарс Лосс, Артурс Крістлибс та Маріс Лиоп, повідомили у Волинській ОВА.

Іноземні волонтери у співпраці із Держлісагенством та Поліським лісовим офісом надавали допомогу нашій державі від початку повномасштабного вторгнення. Завдяки цій роботі допомогу отримали медзаклади не лише Волині, а й інших областей. Для прикладу, перинатальний центр області отримав інкубатори, ультразвуковий апарат, мікроскопи, медичні розхідники, засоби гігієни та інше, що рятуватиме життя новонародженим. І це лише одна із партій, яку закордонні партнери надали. Окрім того, для Збройних сил України волонтери надавали машини, автодуши та іншу необхідну техніку.
«Від щирого серця дякуємо вам за підтримку та допомогу. У найскрутніші часи ми завжди бачимо хто з нами поруч і хто наш справжній друг. Впевнений, що з такою підтримкою Україна вже незабаром здобуде перемогу і ми зустрічатимемося з вами як з гарними друзями у мирі», – сказав Сергей Мовенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus