USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За п’яне водіння судитимуть депутата міської ради. Фото

2 Серпня 2017 13:01
Справи, які намагалися «позбавити» публічного розголосу і про які мовчали волинські ЗМІ, підконтрольні олігархічній групі «Континіум», таки не сховаєш. Ідеться про затримання у нетверезому стані за кермом авто окремих осіб.

Про декілька таких гучних випадків, які не набули широкого розголосу з певних особистих та політичних причин, пише видання Під прицілом.

Вже рік в Україні діють нові штрафи за кермування автомобілем у нетверезому стані, але й понад 10 тисяч гривень та позбавлення прав на один рік при першому ж порушенні не лякають водіїв. Вони продовжують сідати за кермо напідпитку.

Національна поліція робить все що може, аби побороти це ганебне явище. Зачасту полісменам на допомогу приходять і громадські активісти, але як показує практика не завжди.

Що є причиною такої вибірковості - достеменно невідомо. Адже журналістів і громадських активістів можна побачити тільки на окремих затриманнях водіїв у нетверезому стані, пише видання.

Зокрема, не бачили ми журналістів окремих видань та групи швидкого реагування у складі Сергія Рижкова і сестер Ютовець чи не найбільшій аварії 2016 року, що трапилась на вулиці Дубнівській.

Авто марки "Мерседес", яке рухалося вулицею Дубнівською в сторону центру міста, збило дитину на пішохідному переході. Дитину в важкому стані забрала "швидка". Водія, сильно п`яного, затримали люди й тримали до приїзду поліції.

Не набула розголосу і справа про водіння в нетверезому стані керівника фракції Блоку Петра Порошенка у Луцькій міській раді Петра Нестерука, яку, до речі, вже закрили за терміном давності. Дивним чином справа пройшла поза увагою громадських активістів. Ніхто не кричав: «Вбивця за кермом» та не пікетував з фаєрами будівлю суду. За дивним збігом обставин на цю «подію» не прибули ні активісти Самооборони, ні «Національних дружин», ні Анатолія Котлюка – головного редактора ВолиньPosty, що є основним медійним рупором олігархічної групи «Континіум».

Чому така вибірковість? Питання, яке залишається без відповіді.

За дивним збігом обставин не набула широкого розголосу і справа за кермування у нетверезому стані ще одного депутата від Блоку Петра Порошенка Андрія Авраменка. Судове засідання у даній справі має відбутися 30 серпня цього року. Журналісти "Під прицілом" переконані, що ні громадських активістів, ні журналістів окремих видань, які входять у сферу впливу групи «Континіум» там теж не буде.



"На жаль, поліцейська реформа забрала не тільки «оборотнів в погонах», але й породила нових поліцейських, які, зачасту, все більше втягнуті в брудні політичні ігри. Прикро, адже реформа правоохоронної системи проводилася для того, щоб відновити довіру людей до стражів порядку, а вийшло зовсім навпаки, бо спецпідрозділ «Беркут» були «псами Януковича», а національна поліція поступово перетворюється… ну ви зрозуміли", - йдеться у матеріалі.



На відео: як зачитав суддя, Петро Нестерук в агресивінй формі відмовився дихати в драгер, хоча мав, зі слів патрульних, запах алкоголю з рота

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Автомобіліст Показати IP 2 Серпня 2017 14:54
Судитимуть , це не означає що засудять ... Наш , самий " гуманний " суд у світі : - приймає дуже непередбачувані рішення ...Все залежить від того хто , яка посада , який матеріальний статок і багато інших " пом'якшуючих " обставин у звинуваченого !!!
Жиглов Показати IP 2 Серпня 2017 22:51
Випив-поїхав-в тюрму, на важливо,якої крові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus