USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За пів року волинські бізнесмени сплатили понад 1,7 млрд грн податків

10 Травня 2022 07:00
Упродовж січня-квітня 2022 року господарюючі суб’єкти Волині перерахували до держбюджету 1 мільярд 725 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума сплачених в області податків у звітному періоді на 92 мільйони гривень перевищує минулорічні показники за аналогічний період.

Таким чином наразі ріст показників сплати податків до держбюджету в області складає плюс 5,6% до фактичних надходжень у січні-квітні торік.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області відзначають високий рівень соціальної відповідальності волинського бізнесу, представники якого в умовах воєнного стану виконують свої податкові зобов’язання своєчасно та у повному обсязі.

"Фінансовий фундамент ефективної протидії ворогу в умовах військової агресії рф – податкові надходження, що використовуються державою для фінансування оборонних заходів і національного війська. Тому внесок кожного платника податків у перемогу над загарбниками важливий", – наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Також волинські податківці нагадують, що про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки звітів та строки подання звітності і сплати податків можна дізнатися через Електронний кабінет та сервіс «InfoTAX».

Крім того, в ГУ ДПС повідомили, що впродовж січня-квітня завдяки легальним доходам волинян до держбюджету надійшло 144 мільйони гривень військового збору.

Сума сплаченого військового збору в області на 12,2% перевищує аналогічні показники минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянка Показати IP 10 Травня 2022 07:43
ХТО ОЧОЛЮЄ ПЕРШУ ДЕСЯТКУ якщо це не секрет військовий, хто наша гордість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus