USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За понад мільйон у Ковелі відремонтують вулицю Театральну

23 Серпня 2022 19:43
Поточний ремонт вулиці Театральної в Ковелі планують здійснити до кінця поточного року. Вартість ремонту оцінили в 1,19 мільйона гривень.

Тендер на роботи оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Торги тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 27 серпня.

Як вказано в технічних вимогах, завдання з поточного ремонту вулиці Театральної полягає в підтриманні її транспортно-експлуатаційних якостей шляхом усунення пошкоджень, що виникли в процесі експлуатації. Основні роботи з поточного ремонту полягають в укладанні щебеневих покриттів.

Передбачено наступні роботи: розбирання бортових каменів, їх заміна, улаштування дорожніх корит, основ, одношарових асфальтобетонних покриттів доріжок та тротуарів із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, очищення проїзної частини, улаштування одношарових основ із щебеню, розливання бітуму, улаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші із застосуванням укладальників асфальтобетону, перекладання горловин цегляних колодязів тощо.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме один рік.

Як ми писали, у селах Тойкут, Лапні та Заріччя Ковельської територіальної громади відремонтують вулиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus