USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За розбещення десятикласника спіймали заступника директора навчального закладу

7 Червня 2015 19:00
Учасники руху «Анти педофілія» піймали у Нововолинську чоловіка, який вів інтимну переписку та показував фото своїх статевих органів 15-річному хлопчику, від імені якого зареєструвались на сайті знайомств активісти. Розбещувачем виявився Відмінник освіти України, спеціаліст вищої категорії, заступник директора з виховної роботи Нововолинського ВПУ Віктор Володимирович Панасюк.

Хлопці діяли стандартним методом – створили на сайті знайомств профіль 15-річного хлопчика, незадовго після цього користувач під іменем «Саша» перший «клюнув» на наживку. Чоловік не лише вів інтимну переписку, але й відправляв десятикласнику фото своїх статевих органів, посилання на гей-порно ролики а також відкрито говорив, що хотів би зайнятись з хлопчиком сексом, розповідаючи це в деталях.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини один з учасників групи «Анти педофілія», переписка тривала майже місяць, протягом якого Віктор Панасюк декілька разів наполегливо пропонував зустрітись в хлопчика вдома. При чому, завжди в будні дні в період з 11 до 13 дня.

Зрештою, отримавши схвальну відповідь від школяра, в п’ятницю, 5 червня, Віктор Панасюк приїхав з Нововолинська у Луцьк для зустрічі.

«В переписці, яку вів чоловік з дитиною, він неодноразово заявляв, що хоче інтимної близькості з хлопчиком, також скидав інтимні фото. При зустрічі чоловік запитав, чи хлопець сам вдома, той відповів, що вдома нікого немає. Тоді чоловік рішуче запропонував піти додому і зайнятись «любов'ю», - йдеться в повідомленні групи «Анти Педофілія».

Проте замість статевих забав з 15-річною дитиною збоченець натрапив на активістів групи «Анти педофілія». Як видно з відеоролика, який опублікували активісти напередодні, на запитання про те, куди він збирається, чоловік відповів що йде в гості до хлопчика «попити чаю чи кави». Також розповів, що до цього гомосексуального досвіду він не мав, а спілкувався лише з дорослими чоловіками на сайті знайомств.

Увага! Відеозапис містить нецензурну лексику!
Фотографію збоченця активісти показали працівникам Нововолинського ВПУ під час ярмарки навчальних закладів, яка відбулась нещодавно. Вони і розповіли, що чоловік на фото – це Відмінник освіти України, спеціаліст вищої категорії, заступник директора з виховної роботи Нововолинського ВПУ Віктор Панасюк.
Зі слів активістів, вони збираються передати інформацію про інцидент керівництву Нововолинського ВПУ, проте не знають, як це зробити:

«Я б передав (інформацію про інцидент - авт.), якби мав якісь «виходи» на них. Я сподіваюсь, що після цього там хоч якесь розслідування проведуть».

Нагадаємо, активісти, які виявляють розбещувачів неповнолітніх, працюють в місті з квітня 2015 року. Першою «здобиччю» став чоловік, який вів інтимну переписку з 15-річним хлопцем та прийшов на зустріч з ним.
10 травня вони впіймали чоловіка, який прийшов на зустріч з неповнолітньою дівчиною. Після тривалого спілкування на сайті знайомств на одну з фейкових сторінок написав чоловік 34 років, який запропонував 15-річній дівчині зайнятись, як він заявив пізніше, “пестощами”. Після чого активісти домовились про зустріч.
А у День захисту дітей, 1 червня, затримали «на живця» жителя мікрорайону ДПЗ, який пропонував зайнятись сексом 14-річній дівчинці, від імені якої вели переписку молодики. Чоловіком, який вів інтимну переписку, виявився 25-річний Дмитро Потапчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Анатоль_ Показати IP 7 Червня 2015 19:06
У Європу йдемо! За європейський вибір України Євромайдан стояв!
Не завидуйте люди до Анатоль_ Показати IP 7 Червня 2015 19:20
Ти хочеш, щоб тебе чечени ...бали? С..ка.
Анонім до Не завидуйте люди Показати IP 7 Червня 2015 22:24
ще один ляшко виліз. і скільки вас тут розвелось різних портнікових та інших ..........
Не треба нам таку Єв до Не завидуйте люди Показати IP 8 Червня 2015 00:36
Таку Європу в жо..у, тобто в ХЛІВ для скотів. Скотство повинне перебувати там, де слід - у ХЛІВІ. А не поширювати це серед українців.
Анонім до Не треба нам таку Єв Показати IP 9 Червня 2015 21:41
- Джордж, что это за шум за окном? - Парад копрофилов, сэр. - Да? И чего же они хотят? - Они всего лишь отстаивают свои права на равенство, сэр. - Не понял. Им кто-то не дает есть де*ьмо дома? - Да нет, сэр. Они не хотят есть его только дома. Они выступают за то, чтобы де*ьмо продавалось во всех заведениях общепита, чтобы на перекрестках можно было легко купить де*ьмо на палочке, а в ресторане без проблем заказать г*вна на лопате. - Но это же тошнотворно и совершенно не естественно, Джордж. - Ну почему же, сэр? Это врожденное, они такими родились и ничего не могут с этим поделать. Кроме того в природе полно примеров копрофильства. Собаки, морские свинки, да целая куча животных воспринимает это вполне нормально. Поэтому ничего удивительного, что человека, как часть животного мира, это тоже касается. - Джордж, я правильно понимаю, что если они добьются своего, то в моем любимом кафе на углу вместе с клубничным суфле будут подавать г*вно в стаканчиках??? - Совершенно верно, сэр. Копрофилы абсолютно нормальные люди и имеют право есть свое любимое блюдо во время обеда, не скрывая своих предпочтений. - Боже, да меня просто стошнит на месте! - Сэр, как Вы можете??? Это же совершенно нетолерантно. Вас за такое как минимум оштрафуют, а как максимум посадят. -??? - И кстати, сэр, один знаменитый психиатр в свое время сказал что-то в духе: "если Вам не нравятся копрофилы, то, весьма вероятно, что Вы на самом деле тоже копрофил, просто скрытый". Я не ручаюсь за достоверность фразы, но все же прислушайтесь к себе, возможно Вас ждут свежие вкусовые открытия.
міша до Анатоль_ Показати IP 7 Червня 2015 20:03
м**ило, педофіли та збоченці існували уяви собі і за совка, і ще раніше, просто інтернет зараз дозволяє їх відносно просто виводити на чисту воду. До чого тут Європа, дурнику.
Анонім до міша Показати IP 8 Червня 2015 01:32
європа до того, що в європі та сша це ввадається нормою, і навпаки вони там цькують нормальних людей, які виступають проти пропаганди цих збочень та психічних захворювань
Вова до Анонім Показати IP 8 Червня 2015 06:55
В штатах за секс з 17 річною\им можна влетіти на 10 років, про що ти говориш? А перепрошую Росія 24, питань нема, тільки ти олігофрене форуми переплутав.
Анонім до Вова Показати IP 8 Червня 2015 15:22
в документальному фільмі https://youtu.be/3oIVr7jW_SI наведені факти про європу і про америку.
Анонім до Анатоль_ Показати IP 8 Червня 2015 00:58
референдуму не було, у народу ніхто нічого не питав, куди люди хочуть рухатись у європу із її європейськими цінностиями чи до нормального життя.
прогрес Показати IP 7 Червня 2015 19:11
А геї на своєму "параді" десятки міліціонерів відпи**или. Оце Європа. Незабаром такі "педагоги" будуть одружуватись на на своїй статі і весілля гуляти в кращих ресторанах України. Цивілізація, бля!!!
За УПА до прогрес Показати IP 7 Червня 2015 19:19
Ти баран, с...ка? Ти чого брешеш?!!! На міліцію напали п...раси з ПС. ТИ, с...ка, ще той п...рас.
Анонім до За УПА Показати IP 7 Червня 2015 22:22
п*дори ведуть себе агресивно. цей "парад" вони називають словом "прайд" - гордість, самолюбовання і т.п. - вони прекрасно знають, що нормальним людям огидна пропаганда збочень і всерівно демонстративно влаштовують свої паради - і в європі і тепер в україні. проблема саме в цьому - вони агресивно навязують свої збочення всьому суспільству.
прогрес Показати IP 7 Червня 2015 19:12
На "параді" в Києві.
Докотилась Україна Показати IP 7 Червня 2015 19:18
Жесть. Мрак. Мордор. Якщо заступник директора з виховної роботи Нововолинського ВПУ - педофіл, то хто ж тоді на керівних посадах в армії і державі? Допродавались посад за гроші.
не пацик до Докотилась Україна Показати IP 7 Червня 2015 19:37
ну і питання :" то хто ......... " почни з області ? думаеш ніхто незнае- просто на кухні говорять
Штефан, Луцьк Показати IP 7 Червня 2015 19:46
Не хвилюйтеся. У Нововолинську давно все знють. Тел. директорки-пенсіонерки - на 109. Телефонуйте. Хай бабця зрадіє і напише заяву про відставку.
Йован до Штефан, Луцьк Показати IP 7 Червня 2015 19:50
Пенсіонерка? То то може цей зам її той во?
Мік (галицька миша) до Штефан, Луцьк Показати IP 7 Червня 2015 19:50
Пані Наталя Семенівно, ви той директорці хочте дошкулити бо вона вас на работу викладачем у ВПУ не прийняла?
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 7 Червня 2015 19:52
Пані Наталя Семенівна, зараз дуже багато збоченці розвелося геїв, а також зоофілів, тих що з свійськими тваринами інтима бажають!
міша до Анатоль_ Показати IP 7 Червня 2015 22:42
коли ти заспокоєшся, олігофрен
Мік (галицька миша) до міша Показати IP 7 Червня 2015 22:59
Не надо личных оскорблений друзья!
1234 Показати IP 7 Червня 2015 21:32
Це нова влада ,ім вигідно все ,аби. Нечіпали бізнес.......
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 22:26
звільнити цього педофіла/п**ора із роботи і не допускати до роботи із дітьми взагалі!!! а краще було би спіймати "на гарячому" і посадити у тюрму по повній програмі - там таких "люблять".
Лучанин Показати IP 7 Червня 2015 22:53
ой да мОЛОДЦІ !!!!!!!!!!1
васерман Показати IP 8 Червня 2015 09:19
класно все
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 10:08
Луцький гей парад.......відбувся !!! Молодці хлопці, що показали цю гидоту....,в Нововолинську окрім наркоманів щей педофіли є...хороше місто!!!Важко колись було в ньому виживати і зараз не просто.
оля Показати IP 8 Червня 2015 10:13
Геї і педофіли - це не одне і теж.Геї культурні, виховані, не бухають, не матюкаються і не смердять.
Анонім до оля Показати IP 8 Червня 2015 15:24
і ті і інші - це збоченці та психічно хворі люди.
Читачка Показати IP 8 Червня 2015 10:15
Дивне питання - мають інформацію і не знають, як передати. Для цього є правоохоронні органи.
до читачки до Читачка Показати IP 8 Червня 2015 11:42
я щойно написала про педофіла єврея - небідного діда директора підприємства з Луцька. У нього самого син і внук вже є. ви смішна якщо думаєте що на таких людей можна просто заяґвити в міліцію - у них все куплено! їх таких багато. фотографії його з дітками випадково знайшла одна з його колишніх коханок то він її ледь не прибив. ніхто у нас не карає багатих збоченців!!!!! залишається тільки отак передавати людям щоб вони передавали іншим.
педофіли у Луцьку Показати IP 8 Червня 2015 11:39
У нас купа педофілів! Один з них 57-річний керівник підприємстав що виробляє туалй папір лисий єврей. Крім того у нього гепатит А. Він так часто міняє коханок дівчатка не розуміють що це таке. І саме страшне що він нікого не боїться бо все куплено і він такий не один. Будьте обережні мами!!! Кому потрібні факти - фото напишіть коментар як з вами звязатись.
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 23:12
Таке враження, що в Луцьку педофільський спалах! А де ж та шаленна кількість жерв??? Дивно, що учасники руху знають всякі тонкощі геїв, педофілів. Напевно, пройшли десь добру школу з цих питань. Свій свого далеко бачить! Чомусь в них нема цікавості до проституток на Рівненській, до алкоголіків, бомжів, наркоманів... В цьому щось є з літератури Фрейда.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Червня 2015 11:45
Боже, яка тупість! У Фрейда не було літератури, в нього було вчення... "Чомусь в них нема цікавості до проституток на Рівненській, до алкоголіків, бомжів, наркоманів " -- ці люди шкодять собі, а не нашим дітям!
педофоб Показати IP 9 Червня 2015 02:42
Ці громадські активісти - примітивні провокатори і хамовиті гопники. Чому цей "інтерв'юер" до старшої за віком людини на "ти" звертається і в груди штурхає?! Міліція, агов! Може пора вже працювати почати? Інакше скоро замість суду самозванні новітні "дружиннікі" будуть самосуд чинити над ким їм заманеться. Родимі плями совка - гірше будь-яких збочень!
Однак до педофоб Показати IP 9 Червня 2015 11:41
боїшся, що і тебе зловлять на гарячому? Хочеш щоб до уродів на "ви" зверталися? То ви певно з ним колеги, і не спиться тобі серед ночі по тій же причині...Фантазії нереалізовані мордують...А хлопці молодці!!! Горжусь, що серед нашого болота трапляються справжні мужики!!!!
он же до Однак Показати IP 10 Червня 2015 02:24
О чём вы? !!! и !!!! - это неврастения. Примите валерьянки.
Вадим Показати IP 5 Липня 2015 10:57
Чого пристали п*ики до Европи, вам у себе в дома зле ???? А ось кацапа трахнути то святе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus