USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Нововолинського викладача-педофіла звільнили з роботи

26 Червня 2015 11:34
Відмінник освіти України, спеціаліст вищої категорії, заступник директора з виховної роботи Нововолинського ВПУ Віктор Володимирович Панасюк, написав заяву на звільнення.

Про це йдеться у коментарі директора навчального закладу Валентини Приступи нововолинському телеканалу СТН.

Нагадаємо, після опублікованого в мережі відео, де Віктор Панасюк відверто зізнається, що не проти інтимної близькості з малолітніми, був відсторонений від роботи. А потім він пішов на лікарняний через погане самопочуття.

Увага! Відеозапис містить нецензурну лексику!
Новина, що викладач ВПУ підозрюється у розбещені неповнолітніх, облетіла не лише Волинську область, але й всю Україну. Особливо це не на користь авторитету навчального закладу, з огляду на початок вступної кампанії.

В училищі провели збори, на яких і вирішили долю колеги, який завдав моральної шкоди навчальному закладу.

Окрім двох працівників, всі інші проголосували проти викладацької діяльності Віктора Панасюка у стінах ВПУ.

До слова, сам підозрюваний на засідання зборів не з’явився.

Валентина Приступа розповіла: «Після першого лікарняного, Віктор Володимирович хотів взяти відпустку. А відпустка – це продовження перебування людини на роботі. І я змушена була подати на профком, щоб дали дозвіл на його звільнення. Після зборів він знову взяв лікарняний. Але на день закінчення лікарняного, я підписала йому заяву на звільнення».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, міліція розпочала розслідування за фактом вчинення розпусних дій після того, як у Нововолинську група активістів за розбещення десятикласника спіймала заступника директора навчального закладу: чоловік намагався вчинити розпутні дії щодо неповнолітнього - вів інтимну переписку та показував фото своїх статевих органів 15-річному хлопчику, від імені якого зареєструвались на сайті знайомств активісти.

Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. У випадку доведення вини чоловіку загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мати Показати IP 26 Червня 2015 14:22
жах. Боже милий, що за світ. це такі люди нас навчали та наших дітей навчають. хворе суспільство...не має слів.
Анатоль_ Показати IP 26 Червня 2015 15:11
Пані Наташко Семєнівно! Агов!
Ірина Показати IP 26 Червня 2015 15:55
Збори в училищі нагадують радянські часи: партзбори, моральність.... Ніхто не заперечує вини педагога, але звільнити можна було якось цивілізованіше, більш по-європейському чи як.
колега Показати IP 3 Липня 2015 18:04
ШОК! Панасюк завжди був трохи дивакуватий, але сьогодні взнала цю новину-я просто в шоці. Колектив завжди працює на випередження, кращий заклад Волині, Валентино Тримайтесь, ви все одно найкращі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus