USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

За скільки у Луцьку можна придбати новорічну красуню

27 Грудня 2015 21:00
До Нового року лишилось декілька днів, і вулиці міста наповнились продавцями, які пропонують покупцям ялинки та сосни на різний смак та за різними цінами. Інформаційний портал «Волинь.info» поцікавився, скільки потрібно витратити грошей на живу ялинку чи сосну.

Вічнозелених красунь продають у всіх районах міста: найбільший вибір поблизу «людних» місць – РАЦСу, “Там-Тама”, ринків, тощо. Весь товар має чіпи, отож нелегалів на «хвойному» ринку немає. При потребі продавці показують необхідні документи.

«Продавати незаконно зрубані дерева – собі ж гірше», – наголошує продавець.

Ціни на «вічнозелених» різні – залежно від висоти та пишності. Найдешевша ялинка, а відповідно і найменша, виготовлена вручну із маленьких гілочок, коштує 30–50 гривень. Новорічну красуню можна придбати від 50 грн. За найдорожчу ялинка та і найвищу відповідно, яку ми знайшли, просять 400 грн. загалом скільки продавців, стільки і цін різних: одні називають від 50 до 120 гривень, інші – 70 – 400 гривень. Важко назвати однозначну ціну, оскільки кожна вічнозелена красуня різної висоти та пишності. Окрім ялинок ми знайшли і віночки із хвої, які коштують 30 гривень.

Продавців багато – покупців не дуже. «Ялинкарі» нарікають, що торг цього року іде не дуже. Дехто переконаний, що це, просто, потрібно менше зловживати алкоголем:

«70 гривень на горілку є, а на ялинку немає», – нарікає один із продавців».

Інший переконаний, що це просто винна погода, адже немає снігу, то і немає новорічного настрою:

«Не відчувається свята, тому і ялинки менше купують», – переконаний хлопець.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 27 Грудня 2015 21:15
31 грудня приблизно з 20 години під заором, або за ним біля рацс можна буде вибрати сабі декілька і ялинок і сосон і головне-безкоштовно! і так кожен рік!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus