USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки цьогоріч коштуватимуть ялинки у Луцьку

7 Грудня 2015 16:32
Цьогоріч для продажу лісові господарства краю підготували 70 тисяч ялинок. Як повідомила головний спеціаліст відділу лісового господарства ВОУЛМГ Марія Христецька, вартість однієї ялинки чи сосонки буде залежати від її висоти. Про те, скільки коштуватимуть ялинки у Луцьку цьогоріч, інформує ВолиньPost.

Для прикладу, одне новорічне деревце заввишки від 1 м до 1,25 м коштуватиме 60 грн, 1,5-2,0 м – 75 грн, 2,0-2,25 м – 100 грн, 2,5-3,0 м – 170 грн. Це роздрібні ціни для реалізації на ялинкових базарах та через павільйони «Лісовичок». Але придбати ялинки та сосонки можна буде безпосередньо і в лісництвах та держлісгоспах, у ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр».

Цього року лісогосподарства планують постачити для громадян 70 тисяч ялинок та сосонок. Найбільше, 7 тисяч новорічних дерев, зобов’язалися продати покупцям ДП «Маневицьке ЛГ», по 5 тис. – ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», ДП «Камінь-Каширське ЛГ» та ДП «Цуманське ЛГ», 4,5 тис. – ДП «Городоцьке ЛГ», по 4 тис. – ДП «Турійське ЛГ» та ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс».

Варто зауважити, що у попередні роки гірлянди на волинських ялинках засвічували також мешканці Криму, Донецької і Луганської областей. Цього року новорічні деревця не постачатимуть на окуповані українські землі.

Однак, як повідомили у обласному управлінні лісового та мисливського господарства, через волонтерів певну кількість новорічних ялинок передадуть нашим солдатам в зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus