USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За творчість лучан голосуватимуть онлайн

5 Серпня 2014 17:22
У Луцьку оголосили благодійний проект орієнтований на підтримку сімей, рідні яких постраждали під час Революції Гідності, а також родин, члени яких беруть участь в антитерористичній операції на Сході України, - повідомили у відділі інформаційної роботи.

З 1 по 24 серпня учасникам проекту незалежно від віку та творчих умінь пропонується виготовити творчий виріб, який розкриває авторське бачення сучасних подій в Україні (вишитий одяг, тематичні ляльки, вироби декоративно-прикладного мистецтва, дизайнерські проекти об’єднаної України, рекламні проекти на підтримку миру та стабільності в Україні, різноманітні творчі композиції, шаржі на тему сучасних політичних подій, плакати, предмети народного вжитку з відповідним тематичним оздобленням, поетичні, а також музичні твори та інші творчі вироби).

Виготовлені творчі вироби необхідно принести в офіс туристичного оператора за адресою Луцьк, вулиця Словацького 7, кабінет 101, з понеділка по п’ятницю 9.00-19.00 та в суботу з 11.00-16.00.

Кожному тематичному виробу присвоять порядковий номер, сфотографують і розмістять у соціальній мережі «В Контакте» . Там і відбуватиметься онлайн голосування.

Під час святкування Дня Незалежності, згідно з результатами відкритого онлайн-голосування, визначать і урочисто нагородять переможців призами від організацій-партнерів, з ініціативи яких цей проект реалізується. Серед подарунків: безкоштовна поїздка за кордон, а також грошові сертифікати, романтична вечеря у ресторані Луцька, страховий поліс на суму 10 000 гривень та два страхові поліси на суми по 5 000 гривень та інше.

З 24 серпня всі тематичні вироби виставлять на продаж. Отримані кошти організатори благодійного проекту офіційно передадуть на потреби сімей наших земляків, які постраждали в період Революції Гідності, а також сімей, члени яких беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

Продаж творчих виробів відбуватиметься у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. За придбання творчого виробу покупцю видадуть відповідний сертифікат, де зазначатиметься назва придбаного виробу, його порядковий номер, що співпадатиме з порядковим номер під час його реєстрації, а також сума, за яку його придбали. Це забезпечить максимальну прозорість і ясність щодо отриманих коштів внаслідок благодійного проекту. Ціну на вироби визначатимуть самі покупці, залежно від своїх фінансових можливостей. Це дозволить взяти участь в благодійному проекті максимальній кількості людей.

Великі тематичні вироби, а також ті, що наберуть найбільшу кількість голосів (картини, гобелени, дизайнерські проекти, творчі композиції), будуть розпродані на великому аукціоні, який організують 29 вересня о 19.00 в приміщенні, що знаходиться за адресою: Луцьк, вулиця Словацького 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віка Показати IP 5 Серпня 2014 19:24
СБУ рекомендує громадянам України не користуватися такими соціальними мережами, як ВКонтакте" та "Одноклассники".
Петро Показати IP 5 Серпня 2014 22:52
Може розсекретите інфу,хто організатор?)...
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2014 21:51
Гузь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus