USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За Україну полягли ще два Герої з Волині – Валерій Лук'янчук та Микола Столярук

25 Травня 2022 21:57
На війні загинули жителі Турійської громади Валерій Лук’янчук та Микола Столярук.

Про це повідомили на сторінці Турійської громади у Фейсбуці.

У селі Дуліби в останню земну дорогу сьогодні провели Героя Миколу Столярука.

«Громада висловлює щире співчуття рідним та близьким загиблого. Приєднуємо свої молитви за душу українського воїна у Царстві Небесному. Вічна пам'ять Герою!» – йдеться у дописі.

У зв’язку з цією сумною подією у громаді оголосили триденну жалобу.
«Сумна звістка чорним птахом знову залетіла на Турійщину: віддав життя за Україну турійчанин Валерій Лук’янчук. Турійська громада глибоко сумує і висловлює щире співчуття рідним і близьким загиблого воїна», – йдеться у дописі.
Про загибель волинянина написав також і член Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації, член виконкому Турійської ОТГ Василь Гут.

«Біда прийшла в родину нашого колеги Лук’янчука Валерія Миколайовича, який нещодавно добровільно мобілізувався та пішов захищати Україну від московського окупанта і під час виконання бойового завдання героїчно загинув, не доживши до 50–річчя декілька тижнів», – пише Василь Гут.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам Героїв. Вічна пам’ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus