USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

3,5 роки - за вбивство біля піцерії у Луцьку

25 Квітня 2014 09:56
Апеляційний суд Волинської області задовольнив апеляційну скаргу старшого прокурора прокуратури міста Луцька на рішення Луцького міськрайонного суду щодо чоловіка, якому інкримінували вбивство через необережність.

Так, цей чоловік у липні минулого року поблизу піцерії в центрі міста, наніс постражадлому сильний удар, від якого той впав та вдарився потилицею об асфальт. Згодом від отриманих травм молодий хлопець помер, інформує прес-служба прокуратури Луцька.

Рішенням Луцького міськрайонного суду зловмиснику призначили покарання у виді 4 з половиною років позбавлення волі з встановленням трирічного іспитового терміну.

Вважаючи такий вирок надто м'яким, оскільки дії молодика привели до трагічних наслідків та під час вчинення злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння, прокуратура оскаржила його в апеляційному порядку.

Зрештою, винуватець смерті молодого хлопця 3 з половиною роки відбуватиме покарання за вчинений злочин в місцях обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ігор Показати IP 25 Квітня 2014 10:17
Робімо висновки. За мішок муки вкрасти - 10 років ,за вбивтсво молодого хлопця 3,5 роки. Так, що можна вбивати спокійно,хоч всіх підряд. Не сподобалась морда, ввалив і гаплик, нічого страшного дадуть по мінімуму. Ну я б його собисто вбив,коли б він вийшов назад бувши його маір"ю, а що матері сина нема, сама й наказал б.Справедивість востержуствувала,можливо тоді б боялися, якби була местьт, як у грузинів.
123 до Ігор Показати IP 25 Квітня 2014 10:47
Розумнику, він же його не зарізав, не застрелив, не лупцював до втрати пульсу... Один раз дав в голову, чого цілком можливо загиблий і заслужив, а далі втрутився випадок. Тому, вважаю, 3.5 роки цілком адекватне покарання. Схиблене у тебе поняття справедливості...Може потерпілий плюнув в обличчя засудженому, чи наніс йому якимось іншим чином тяжку образу (я нікого не захищаю - намагаюсь бути об'єктивним) - цілком справедливо в такому випадку дати по зубам.
Анонім до Ігор Показати IP 25 Квітня 2014 10:51
за вбивтсво молодого хлопця 3,5 роки, а за спробу зробити хлопця чи дівчину можуть і 8 дати.
павло Показати IP 25 Квітня 2014 10:39
за вбивство людини треба давати довічно так само як і автівками вбивають людей і відкупляються корупція процвітає і ніяка влада ще не зуміла її зупинити може тимошенко переможе
упс Показати IP 25 Квітня 2014 11:48
коментар було видалено
007 Показати IP 25 Квітня 2014 12:41
мало дали, факт, 3 - це мінімалка. от цікаво, якщо його на зоні вдарять і він помре, що його мати буде казати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus