USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вбивство молодого лучанина. ПОДРОБИЦІ. ВІДЕО

7 Листопада 2013 08:48
Справа лучанина, який побив до смерті хлопця, набула всеукраїнського розголосу. Нагадаємо, молодого лучанина Петра Солонінка вбили у центрі міста 13 липня. Про це йшлося в матеріалі Лучанина, який побив до смерті хлопця, суд чомусь пошкодував. ВІДЕО.
Про подробиці справи йдеться в сюжеті телеканалу Інтер.

«Це трапилося вранці 13 липня: у дворі неподалік від піцерії в центрі міста спілкуються дві компанії. Одного хлопця відводять вбік і починають бити. Несподівано удар отримує й інший. Він падає і більше не піднімається. Трошки пізніше той, хто вдарив, підійде і штовхне його ногою, аби подивитися, чи при свідомості хлопець. Швидку викликали охоронці», ‒ розповідають у програмі «Подробиці».

Якби не відео з камери спостереження сусіднього будинку, все, що трапилося, залишилося б в таємниці. Матері сказали, що хлопець впав, ударився головою в асфальт і впав в кому. Він помер в лікарні через тиждень, так і не прийшовши до тями, - цитує програму ВолиньPost.

Спочатку слідчий виніс постанову за статтею нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Винуватця залишили на волі. «Перед обранням запобіжного заходу нам з незрозумілих причин було винесено постанову про перекваліфікацію», ‒ каже адвокат матері постраждалого Олександр Лавренчук.

Тяжкі тілесні перекваліфікували у вбивство з необережності. Удар лівою в щелепу в справі назвали «поштовхом у верхню частину тулуба». В прокуратурі тонкощі юриспруденції пояснювати відмовляються. «Та яка різниця, який той удар. Якби він не впав не вдарився, розумієте, не було би цього наслідку, не було би пролому черепа», ‒ каже адвокат звинуваченого.

Рідня переконана, що сім’я підозрюваного намагається зробити так, аби той уникнув відповідальності. Мати у нього ‒ працівник міграційної служби, а дідусь ‒ підполковник міліції у відставці. «Я хочу, щоб ця людина відчула, що він зробив», ‒ каже мати постраждалого.

Перше судове засідання в справі відбудеться 15 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
ВІКТОР ФЕДОРОВИЧІ Показати IP 7 Листопада 2013 09:04
А ЧОМУ ЙОГО НЕ ЗАКРИЛИ В ІЗОЛЯТОР ТИМЧАСОВИЙ ДО СУДУ
НІКОЛА ЯНАВІЧ до ВІКТОР ФЕДОРОВИЧІ Показати IP 7 Листопада 2013 10:12
віктарфьодрич, ві міне лікаїті
Саня до ВІКТОР ФЕДОРОВИЧІ Показати IP 11 Листопада 2013 14:51
Там родичі багаті, все кришується
Надія до Саня Показати IP 19 Листопада 2013 02:09
Якби ви були знайомі з родичами такого б не писали. Це абсолютно прості люди зі звичайними статками.
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2013 10:03
при такій статті однозначно повинні закрити
hi_fi Показати IP 7 Листопада 2013 12:02
А де ж славетна "апазиція"???Тільки за юлю кричимо??? А відморозка - мажорчика треба жорстоко покарати.
СБУ Показати IP 7 Листопада 2013 12:43
Закрити ур.да надовго,а дідові,який носив погони правоохоронця,позор і ганьба до самої смерті за те ,що виховав такого "внука".
МВС до СБУ Показати IP 7 Листопада 2013 14:37
дурік, це походу сєрьоги полячука син. при всій нелюбові до мусорні слід зазначити, що тато підозрюваного чоловік виняткової порядності. останній порядний мент на волині був. да і син кстаті зовсім не скотина, як його зараз кругом виставляю.
СБУ до МВС Показати IP 7 Листопада 2013 20:51
Ти такий же самий ур.д,як і той пяний диб.л,що позбавив людину життя.Фільтруй базар,якщо нічого не тямиш "мвс".
Саша до СБУ Показати IP 7 Листопада 2013 17:00
думай что пишешь!!!!! и следи за собой!!!!
Анонім Показати IP 7 Листопада 2013 15:00
На відео на постанові чітко видно ПІБ підозрюваного. Самойлов П.М. Ніякий це не син Полячука...
Саша Показати IP 7 Листопада 2013 16:11
Ребята хорош бросатся громкими словами!!!! Драка есть драка!!! И поставте "каждый" себя на место нападающего!!!!
Саша Показати IP 7 Листопада 2013 16:13
Аноним!!!!!! где написано что это Самойлов П.М?????
Арсен Показати IP 7 Листопада 2013 16:30
Подивіться в ВК на цю наглу рожу.
саша до Арсен Показати IP 7 Листопада 2013 17:04
ты про кого????
Арсен Показати IP 7 Листопада 2013 18:43
Вбивцю.
!!! Показати IP 7 Листопада 2013 22:39
це пзц...є відео є факт, закрити сволоту поки ще кого не завалив!
Загреб Показати IP 7 Листопада 2013 23:00
Линчевать гниду.Лишил жизни просто так.
Злий Показати IP 8 Листопада 2013 00:02
По відео видно що супер удару там не було,але цього хватило щоб людина впала і померла. Значить перед тим,як махати своїми дістрофічними кічами,треба включати мозги про наслідки. А наслідки видно наяву. Тепер потрібно подонка закрити і поступово щоб ламали ребра на зоні,там ні тато,ні дідусь не достане. А на рахунок його батьків,то є вислів "Хіба мати винувата що дитина дурнувата?" Батьків винити нема чого,таке кожного може спіткати,просто треба не СРАТИ,а відповісти за свій вчинок перед судом.
Дещо про кваліфікацію Показати IP 8 Листопада 2013 14:35
Школоло, краще треба було правознавство в шкоді вчити. Смерть настала не від удару, а від контакту з тупою твердою поверхнею в результаті падіння з висоти власного зросту. Для тих, хто любить хавати журналістську лапшу поясню простіше - один хлопець бє другого кулаком в обличчя, від чого останній падає на асвальт та розбиває голову. Саме від останньої травми помирає. Тому кваліфікація дій жуліка за ст. 119 КК є правильною, то єсть удар був, але він не "рембо", щоб вбивати з одного удару, то єсть він усвідомлював, що не зможе вбити, однак трапилось не так, як він того хотів. Все доволі просто. До речі, потрібно подивитись все відео, де потерпілий з друзями носяться пяними по вулиці та чіпляються до інших людей. Його поведінка його і погубила, пішов би додому спати...... Представник потерпілого.....)))))))) "это ж надо так обосратся" У мене про нього була дещо краща думка, однак на фоні таких подій вона змінилась. Таку ахінею нести адвокату можливо з двох причин: або він не компетентний, або ж зароблює бабло на смерті хлопця. В будь-якому випадку він поступає як падлюка. І насамкінець, уявіть собі, що приблизно в 18 років Ви побились з іншим хлопцем, ну там синці, розбитий ніс, нічого серйозного. Через років так 5 цей хлопака помирає і до Вас приходять в гості і просять від 7 років позбавлення волі за те, що цей чувак нібито помер від отриманих 5 років тому травм. Ви кажете, це ж ідіотизм, а вони Вам Вашими ж коментарями: факт на лице, є відео, каструвати г***юка. Ну і як?! Насправді вже дістала ця тема про мажорів: когось відпустили - мажор, хтось вчинив злочин - мажор. Прошу, навчіться вже жити терплячіше, з повагою до інших, з розумінням ставитись до ситуацій і не давайте своїх "професійних" порад там, де Ви "нуль".
Андрій76 до Дещо про кваліфікацію Показати IP 8 Листопада 2013 18:06
Красава...Не коротко-але влучно.І все по темі...
Жорік до Дещо про кваліфікацію Показати IP 8 Листопада 2013 20:56
"Смерть настала не від удару, а від контакту з тупою твердою поверхнею" Єдиний, хто тут тупий - то це ти. Якщо я штовхну тебе з даху 9-поверхівки, і ти впадеш і розіб'єшся насмерть об асфальт, то виходить, що моєї вини тут немає. Ти ж помер не від мого поштовху, а від "контакту з тупою твердою поверхнею". Супер логіка! Наші судді так і трактують закони. Це видно по їх Лексусах і триповерхових палацах із садком вишневим коло хати на пару гектарів.
логіка до Жорік Показати IP 8 Листопада 2013 22:24
Жора нічо не поняв. Якщо ти усвідомлював наслідок своєї дії як смерть, то ст КК зовсім інша
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2013 22:33
А якщо я з сокири рубану тебе по черепушці... і скажу що не хотів на той світ відправляти, а лише так - попугати... і загнешся ти не від удару зразу на місці, а від втрати крові по дорозі в лікарню... то також - не навмисне вбивсто... ???
Для Гальма до Лучанин Показати IP 8 Листопада 2013 23:44
ГАЛЬМО, не пояснюється, а діагностується
Олеся до Лучанин Показати IP 19 Листопада 2013 02:15
а якщо тебе дівчинка 15 років пхне і ти впадеш і розіб"єш голову! і якщо батьки її справді дуже заможні. То що тепер її на зону???
свідомість Показати IP 8 Листопада 2013 23:43
Шкода дитину безперечно.Молодим пішов з життя.Мама потерпілого звинувачує іншу дитину безпідставно та ображає його сі"ю.Ви краще поясніть що робив Ваш син у 8.00 ранку в даному місці та в якому він був стані і чому спочатку ображали зі своїм другом працівників даного закладу а потім переключились на юнаків які щойно зайшли до залу.Дуже шкода хлопця якого звинувачують та його порядну сім"ю.Він лиш захищався.Не марнуйте життя невинній дитині.Він не повинен сидіти в тюрмі із-за п"яних хуліганів.Поставте себе на його місце або своїх дітей і я б хотіла побачити Вашу реакцію в цій ситуації.Мама хлопця якого звинувачують- я Вас підтримую.захистіть свого сина-його вини там нема-просто випадковість.
До свідомості до свідомість Показати IP 11 Листопада 2013 14:54
Ви краще поясніть, чому 5 невинних дітей почали бити 2? Чому Самойлов, який і наніс смертельний удар, ногою потім чіпав постраждалого, аби побачити, чи він ще живий? Чому Самойлов утік з місця події і переховувався до тих пір, поки не знайшли видео і не розшукали його? Чому він завжди ховається за впливовим дідусем?
Дещо про кваліфыкацію Показати IP 9 Листопада 2013 08:32
Для Лучанина: саме цікаво, що тут невлучне порівняння. Зазначений випадок скоріш за все оцінювався б за ст. 121 ч.2 КК України "тяжкі тілесні ушкодження,що спричинили смерть". а не умисне вбивство. Кажу ж, не лізьте в ці хащі, займайтесь своєю справою.
Злий Показати IP 9 Листопада 2013 11:15
Як вам тут легко всім 3,14здіти,законники долбані. Хотілося почути,що би ви мололи,якби вашу дитину так завалили.
Луцьк Показати IP 11 Листопада 2013 10:22
свідомість "Не марнуйте життя невинній дитині" невинній??? невинній? як підійти не з того не з сього вальнути то могло , а як так то не винний, ну дійсно.....хай по Луцьку ТАКИХ невинний тисячі ходять і твої родичів забиваю!
Катя до Луцьк Показати IP 19 Листопада 2013 02:18
Випадок є трагічним для обох сторін! Не потрібно зараз переписувати реальність. Ніякий Самойлов не мажорчик, не бієць. Це нещасний випадок. Який може спідкати будь-кого. Люди! Не зарікайтесь! Бо не знаєте, що на вас чекає завтра. Чи не опиниться ваш друг в такій ситуації.
Дослідник Показати IP 11 Листопада 2013 14:43
Інфу з Ютуба прибили, але є ще відео на http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2013/11/06/940860.html
googler Показати IP 11 Листопада 2013 18:52
процес не зупинити http://www.youtube.com/watch?v=biFwkrQ4NJA можна глянути і тут
Батько Показати IP 12 Листопада 2013 17:13
Винний має понести справедливе покарання, і немає значення, де і ким працюють його родичі. Цей приклад має зупинити інших від подібних вчинків. На відео усе чітко видно
прохожий Показати IP 13 Листопада 2013 11:12
згідний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus