USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За антиукраїнські гасла і написи на парканах СБУ буде «бити по руках»

7 Жовтня 2009 18:35
Глава СБУ пообіцяв відслідковувати будь-які гасла, що загрожують цілісності України. Навіть написи на парканах. Про це 7 жовтня повідомляють «Волинські  Новини».
Служба безпеки під час виборчої кампанії дуже гостро реагуватиме на заяви, які загрожують цілісності держави, заявив глава СБУ Валентин Наливайченко, – пише ТСН.
За словами керівника спецслужби, під час виборчої кампанії «ми просимо політиків відійти від питань сепаратизму і не роздмухувати ситуацію». «Тут я підтверджую, що Служба безпеки дуже гостро реагуватиме на подібні прояви. Будь-які заклики – публічні, на білбордах, на парканах, – які загрожують цілісності держави і підривають майбутнє наших дітей, мають бути кримінально покарані», – наголосив Наливайченко.
При цьому він пообіцяв: «Навіть якщо у вас, шановні політики, є недоторканність: жодна справа не буде знищена, і після закінчення повноважень, які передбачають імунітет, справи будуть доведені до суду. Я відповідально заявляю, що там, де є наша компетенція, виборці і їхнє право на волевиявлення будуть захищені. Всі виявлені порушення будуть задокументовані та передаватимуться до прокуратури».
Голова СБУ також запевнив, що Служба безпеки «робить все можливе для захисту конституційних прав і свобод громадян, які прийдуть голосувати».
«Ми зробимо все для недопущення фальсифікацій, у тому числі з використанням технічних засобів. Служба безпеки оборонятиме сервер ЦВК, для цього є відповідні сили і засоби. Закордонні технології спотворення результатів виборів - на кшталт «Вавилону» – в Україні не пройдуть», – додав Наливайченко.
Нагадаємо, у вересні до СБУ звернулося ВО «Свобода» із закликом розібратися з білбордами із написами «Окраїно! Пам\'ятай ім\'я своє!», що з\'явилися у Кіровограді.
Білборди розмістив екс-народний депутат від СДПУ (о) Сергій Пересунько, який пізніше заявив про намір балотуватися на посаду президента України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 19:39
Пересунько - [вирізано - цензура]

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus