USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За безкоштовну довідку в ДАІ вимагають 350 гривень

17 Жовтня 2009 13:57

Щоб отримати довідку про вміст алкоголю в крові, у водія вимагають сплатити 350 гривень у благодійний фонд. Про це 17 жовтня повідомляють «Волинські новини».
За безкоштовну довідку про вміст алкоголю у крові водія у ДАІ пропонують заплатити 350 грн. У міліції про такі побори знають, проте для порушення кримінальної справи бракує свідчень потерпілих – пише ТСН.
Учасникам ДТП у наркологічній клініці, котра проводить аналіз на кількість проміле алкоголю в крові, пропонують здати 350 гривень на рахунок доброчинного фонду. Крім того, пропонують написати заяву про те, що гроші сплачуєте добровільно.
У моніторинговому центрі Міністерства охорони здоров’я підтверджують, що експертиза на вміст алкоголю крові безкоштовна.
За словами водія Тетяни Нестеренко, котра стала учасником ДТП, їй не давали результатів наркологічної експертизи, поки вона не сплатить добровільний внесок. Щоразу відмовкою було те, що головний лікар не підписав документ. Одразу після втручання у справу журналістів довідку вдалося отримати безкоштовно.
Якщо у учасників ДТП вимагають гроші, правоохоронці радять скаржитися у відповідні інстанції.
Про столичні добровільні вклади в міліції знають. Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко роз’яснює, що примусова сплата добровільних внесків карається кримінально. Утім, підтверджених фактів зловживань у правоохоронців замало, щоб відкривати кримінальні справи.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2009 08:01
Таке робиться скрізь, а в Тернопільській області- на найвищщому рівні!!! Журналістам, якщо цікаво, багато інформації і роботи.Але напевно у Тернопільських журналістів немає їді, або вони не проходять техогляду і не отримують закордонні паспорти...
Discovery Показати IP 30 Жовтня 2009 08:32
Всех ментов,прокуроров,судей,чиновников- на работу в Чернобыль,в шахты и т.д... Отрабатывать то,что разворовали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus