USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За добу в Луцьку зачинилися в порожній квартирі двоє малюків

18 Березня 2010 11:44
У Луцьку рятувальники двічі за чергування «штурмували» багатоповерхівки, де у квартирах зачинилися малюки.  
17 березня у Луцьку в квартирі на п’ятому поверсі на вулиці Писаревського сам-на-сам зостався дворічний хлопчик. Ідучи до крамниці, батьки зачинили малого, а повернувшись, з’ясували, що до помешкання неможливо потрапити.
За кілька хвилин після виклику їм на допомогу прибули пожежні-рятувальники МНС. Автодрабиною, встановленою під вікнами будинку, пожежний Сергій Міщук піднявся на п’ятий поверх. Щоб увійти до квартири, йому довелося розбити шибу. За кілька хвилин рятувальник відчинив двері і передав дитину батькам.
Уранці наступного дня Сергієві Міщуку вдруге за чергування довелося «брати штурмом» багатоповерхівку. Близько 8:30 у квартирі на четвертому поверсі на вулиці Соф’ї Ковалевської зачинився в квартирі ще один малюк. Його батько відлучився, щоб винести сміття. Коли повернувся – н е зміг потрапити до хати, бо двері зачинилися. Дотягнутися до замка трирічне хлоп’я не змогло.
«Працював за таким же сценарієм: пробирався у квартиру авто драбиною. Щоправда, встановити техніку на прилеглій до будинку території було непросто – усе засаджено кущами та деревами», - каже рятувальник.
Бійцям МНС довелося розчищати майданчик, де й розгорнули спецтехніку. Невдовзі рятувальник увійшов до приміщення через балкон і відчинив двері, - інформує прес-служба ГУ МНС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Soer Показати IP 19 Березня 2010 23:02
В Луцьку є професійна служба, яка займаеться аварійним відкриттям замків. Дорого але надійно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus