USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За генпланом Луцька стоять політичні інтереси?

23 Жовтня 2008 19:12
Голова Громадської ради Волині Ігор Левчук вважає, що у генеральному плані Луцька немає стратегії. У цьому він зізнався під час громадського обговорення генплану облцентру 23 жовтня, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Левчука, пропонований проект генерального плану обласного центру Волині дасть змогу вирішити лише нагальні, тактичні проблеми.
«Я бачу в ньому тактику, а не стратегію», - зазначив голова Громадської ради Волині. Натомість Луцький міський голова Богдан Шиба вважає, що стратегією Луцька повинна стати самодостатність міста.
Ігор Левчук також зазначив, що він у проекті генплану побачив низку рішень, які задовольняють чиїсь політичні інтереси. Проте конкретизувати ці факти пан Левчук відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 10:59
Раз Ленвчук конкретизувати відмовився, значить нічого не побачив. Бо Шиба на крайслері не їздить і бульбу не краде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus