USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькій громаді учні за проїзд на 3 приміських маршрутах платитимуть наполовину менше

27 Жовтня 2022 12:35
На приміських маршрутах учні Луцької громади платитимуть половину вартості проїзду.

Про це повідомили у міській раді.

«Перевізником, з яким укладено договори на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах № 51 «Луцьк – Кульчин», № 117 «Луцьк – Клепачів», № 149 «Луцьк – Озерце», встановлено ціну на проїзд для учнів навчальних закладів Луцької міської територіальної громади у розмірі 50 % від вартості проїзду», – йдеться у дописі.

Як ми писали раніше, у червні в Луцьку знайшли перевізників на 7 маршрутів.

Нагадаємо, з 16 червня вартість проїзду у маршрутках міста буде 14 гривень за дорослого пасажира і 7 гривень – за учня. У зв’язку зі зміною вартості проїзду в маршрутках зросла й вартість електронних QR-квитків на дві та три поїздки і багаторазових електронних персоніфікованих та неперсоніфікованих квитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus