USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За луцьких фахівців «говоритимуть» їхні професійні здобутки

2 Жовтня 2009 11:39

У Луцьку відбудеться IV міський фестиваль «Заяви про себе і свою професію». Про це 2 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
IV міський фестиваль «Заяви про себе і свою професію» відбудеться у нашому місті 8 жовтня 2009 року в рамках  свята «Бурштинова осінь» на базі кафе «Бурштин» (вулиця Винниченка, 67).  Мета такого заходу – сприяння підвищення  професійного  рівня закладів профтехосвіти та представників галузі ресторанного бізнесу, сфери надання послуг, обмін досвідом, майстерності, набуття нових навиків і цінностей професії, – пише офіційний сайт Луцькради.
У рамках фестивалю: виставка-продаж кулінарних страв учнів профтехколеджів та закладів ресторанного господарства, демонстрація моделей, зачісок, фотовиставка, виставка-продаж української вишиванки та робіт студентів; виставка-продаж композицій квітів; аукціон студентських робіт; знайомство з провідними спеціалістами зазначених напрямків; музично-розважальна програма.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus