USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

За оренду ротонди платитимуть більше

18 Червня 2012 13:55
Із відкриттям ротонди у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки для громадської організації «Альянс правового контролю» зросте і вартість орендної плати.

На сесію Луцької міськради виносить відповідний проект рішення, оприлюднений на офіційному сайті мерії.

Нагадаємо, «ремонтні роботи» у ротонді в центральному парку Луцька молодіжні активісти розпочали ще до підписання договору оренди. Там уже 23 травня кипіли роботи, а договір оренди виконком міськради погодив лише через два тижні.

Отож, відповідно до рішення виконавчого комітету, громадське об’єднання «Альянс правового контролю» орендує ротонду трохи більше, ніж за тисячу гривень щомісяця.

У телефонній розмові із «ВН» начальник відділу комунального майна міськради Тарас Яковлев пояснив, що із відкриттям ротонди там, імовірно, буде вестися підприємницька діяльність. Зокрема торгуватимуть їжею та напоями, показуватимуть кіно проводитимуть концерти.

«Тому ми запропонували встановити орендну ставку обсягом 8% від експертної оцінки ротонди», - зазначив Тарас Яковлев. За його словами, експерти оцінили об’єкт у 410 тисяч гривень. Тож громадським активістам у разі затвердження міськрадою нової ставки опісля відкриття доведеться платити за оренду ротонди понад 2,7 тисячі гривень щомісяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
факт Показати IP 18 Червня 2012 14:15
Отож, громадське об’єднання «Альянс правового контролю» орендує ротонду трохи більше, ніж за тисячу гривень щомісяця!!!
Zoro до факт Показати IP 19 Червня 2012 12:41
Ну чому ж, досить вірне рішення 8% в рік від вартості нерухомості, тобто за 10 років місто повністю окупить вартість ротонди і при цьому нічого не втратить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus