USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За півроку 2009-го на Волині легалізовано понад півтисячі найманих працівників

21 Липня 2009 10:42
На Волині з початку року легалізовано працю більш ніж півтисячі найманих працівників. Про це 21 липня інформують «Волинські Новини».
 
Питанням  легалізації найманих працівників в кризових економічних умовах підрозділи оподаткування фізичних осіб приділяють суттєву увагу.
Фізичним особам – СГД, які уникають оформлення трудових угод із найманими працівниками, податківці на співбесідах роз’яснюють вимоги чинного законодавства.
 
Як повідомили в управлінні оподаткування фізичних осіб ДПА в області, за результатами проведеної роботи протягом  січня – І половини  липня 2009 року легалізовано 514 найманих працівників та заробітну плату в сумі 520,5 тисячі гривень (сплачено податку в сумі 70,7 тисячі гривень).
 
Податкові агенти, які допустили випадки виплати заробітної плати у розмірі меншому від мінімального,  запрошувалися для заслуховувань на засідання комісій при органах місцевої влади та на співбесіди в податкових органах (731 юридичних та фізичних осіб – СГД). Як наслідок, 409 податкових агентів підвищили рівень виплати заробітної плати, а до бюджету додатково сплачено 143,6 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus