USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «недобудували» більш, ніж на півмільярда

9 Лютого 2015 13:40
Для того, аби завершити будівництво усіх довгобудів та недобудов, Волинській області необхідно мінімум 508 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час засідання оперативної наради у голови Волинської ОДА сьогодні, 9 лютого.

Зі слів першого заступника голови ОДА Сергія Кудрявцева, у області сформували реєстр об’єктів, на добудову яких органи місцевого самоврядування просять виділити кошти у сумі 508 мільйонів гривень. Також гроші із бюджету необхідні й на поточний ремонт закладів соціальної сфери, зокрема на перекриття пошкоджених дахів та на заміну вікон.

«У реєстрі таких робіт ми отримали пропозицій на загальну суму понад 726 мільйонів гривень», - зазначив Сергій Кудрявцев.

Натомість, очільник області зазначив, що уже затвердили перелік об’єктів інфраструктури області, по яких є заборгованість.

«Ми врахували думку й регіонів, й міст, і сіл, однак, звертаючи увагу на основні магістральні інфраструктурні напрямки», - наголосив він.

До слова, джерелом фінансування недобудованих об’єктів області, а також тих, які потребують термінового ремонту, швидше всього, стануть вільні залишки з бюджету області на 2015 рік. За станом на сьогодні сума таких залишків становить 138 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ФІНІНСПЕКЦІЯ Показати IP 9 Лютого 2015 15:01
Ну і конєшно 70-80 % ЦИХ ГРОШЕЙ ПІДЕ НА ФІРМИ ЧОРНУХИ І СТЕФАНОВИЧА ОРГАНИ ВСЕ ПРЕВІРЯТЬ І БУДЕ ВСЕ ЗАКОННО
обс Показати IP 9 Лютого 2015 18:27
прошу в студію фірми які можуть будувати в таких обємах як ці два козаки, якщо ти конєшно в темі
Володимирський Показати IP 9 Лютого 2015 20:32
"князь" напевно буде просити 2-3 лімони на ремонт меморіального комплексу .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus