USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За порядком у Луцьку спостерігатимуть через веб-камери?

10 Листопада 2008 19:49
Канали зв’язку між організаціями міста буде забезпечувати власна електронна мережа, оскільки плата за трафік, що надає ВАТ «Укртелеком», для міської ради є дорогим. Про проект «Безпечне місто» під час постійної комісії Луцької міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту розповів директор НП «Інком-Луцьк» Олег Олійник, – повідомляє  10 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив Олег Олійник, мережа буде діяти тільки в межах Луцька. Таким чином можна буде поєднати в ній зв’язок між місцевими бібліотеками, аптеками та лікарнями, органами правопорядку. Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Владислав Стемковський розповів, що за допомогою цієї мережі можна буде встановити єдине керівництво луцькими світлофорами. А також запровадити встановлення веб-камер по місту. На думку членів комісії, це полегшить роботу правоохоронних органів, оскільки ці камери будуть прямими доказами скоєння того чи іншого вуличного злочину.
 
За словами Олега Олійника, втілення проекту в життя приблизно коштує шість мільйонів гривень. Владислав Стемковський запропонував фінансування через виділення субвенції із державного бюджету. «Луцьк не велике і не мале місто. Таким чином встановлення цієї мережі у нашому місті можна запропонувати як пілотний проект», – сказав головний господарник міста. Голова комісії Анатолій Бубенщиков запропонував через нестабільну економічну ситуацію в країні перенести початок втілення проекту на 2009 рік, а завершити його у 2013-му.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 22:13
Там не 6, а 10 мільйонів...правий Бубенщиков, не на часі це зараз!
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 01:16
А давайте такі камери поставимо в кабінетах у чиновників.В освітніх і медичних закладах. А для органів місцевого самоврядування потрібно придумати щось ОРИГІНАЛЬНІШЕ всерівно спростують записи на плівці!!!
Бородате Чудовисько Показати IP 11 Листопада 2008 23:43
БУГОГА. Цікаво які такі вони камери зібрались ставити?? В них не вистачить цих грошей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus