USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За продаж алкоголю і цигарок неповнолітнім порушники сплатять 170 тисяч

15 Січня 2013 11:17
За реалізацію алкоголю і тютюну неповнолітнім волинські бізнесмени сплатять 170 тисяч гривень штрафів.

Про це повідомили у прес-службі ДПС в області.

До злісних порушників вітчизняного законодавства з числа підприємливих волинян за продаж алкоголю і тютюну неповнолітнім торік застосували 170 тисяч гривень штрафних санкцій - інформує сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

У 2012-ому році працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів в нашій області, перевіряючи підприємців, які через свої торгові точки продають волинянам алкогольні напої та тютюнові вироби, виявили 25 фактів реалізації цих підакцизних товарів особам, які ще не досягли повноліття.

Тільки у грудні минулого року волинські податківці зафіксували два випадки, які не роблять честі деяким волинським бізнесменам. Задля комерційної вигоди ці підприємливі торгівці реалізували слабоалкогольні напої своїм неповнолітнім відвідувачам.

Окрім фінансових санкцій, бізнесменів позбавили ліцензій на право реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маня Показати IP 15 Січня 2013 12:03
Шановні органи ви читаєте напевно ці новини, то перевірте цю забігайлівку на ДПЗ на зупинці 24 школа.Не знаємо хто власник, але видно дуже крутий,бо ми пробували його закрити писали, але там все схавачено.Кому потрібен цей розсадник, де цілу ніч продається горілка, цигарки дітям з ПТУ-9,школярам школи 24.Там поруч аж три магазини, де все є необхідне "Шанс", "Наш край" і "Тростянецькі ковбаси".А це непотріб,яка заважає спати людям спати, бо цілу ніч сидять алкаголіки, він торгує цілц ніч. перевірте і зробіть висновки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus