USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

За проїзд у «маршрутках» лучани не готові платити більше. ВІДЕО

1 Березня 2013 18:03
Лучани не готові платити за проїзд в «маршрутках» більше двох гривень, бо ті часто переповнені та не зупиняються на вимогу, а працюють як звичайний міський комунальний громадський транспорт.

Про це кореспондентам «ВН» розповіли мешканці обласного центру 1 березня

Так, студенти скаржаться на переповнені маршрутні таксі у «час пік», пенсіонери обурені тим, що їх пільги на безоплатний проїзд ігнорують. До нинішніх тарифів на послуги з перевезення пасажирів лучани ніби звикли і пристосувались, але здорожчання не підтримують.

Нагадаємо, виконком Луцької міської ради розробив проект рішення про збільшення вартості одноразової поїздки в автобусах, що працюють в звичайному режимі руху до 2 гривні 50 копійок.

Тим часом, Луцький міський голова Микола Романюк заперечує цю інформацію: «Ніхто в цьому році не збирається піднімати ціну на проїзд в міських маршрутках. Деякі перевізники там кажуть, про 3 гривні, 5, 6… Але ніхто цін піднімати не буде. Пальне не дорожчає. Мінімальна зарплата хіба збільшується. Я думаю, перевізники з цим справляться без проблем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Корінний лучанин Показати IP 1 Березня 2013 19:04
Я думаю, що рано чи пізно тарифи все одно піднімуть, не дивлячись на те переповнені маршрутки чи ні. Хто має добру пам'ять нагадаю ще порівняно недавній час, коли перевізники не брали пасажирів на стоячі місця!! ПАМ'ЯТАЄТЕ! ЯКА БУРЯ БУЛА У МЕШКАНЦІВ ЛУЦЬКА! ДАІ штрафувала водіїв за порушення безпеки перевезення. Було ж таке.Тут можна маніпулювати свідомістю людей як кому ВИГІДНО. Але,якби не було, перевізників треба ЗАСТАВИТИ дбати про комфорт перевезення. А пасажирів(в основному це МОЛОДЬ), які псують СИДІННЯ в маршрутках ТРЕБА ШТРАФУВАТИ КОНКРЕТНО!!!
Алина Стокарчук Показати IP 1 Березня 2013 21:06
А почему не видно ведущих? Больше так не делайте)
Томаш Показати IP 1 Березня 2013 21:09
Та причина не в тому, а що грошей у людей не вистачає на проживання.Чому цій владі це незрозуміло?
Катя Показати IP 2 Березня 2013 08:55
Поставте кондукторів на всі маршрутки хоч на один день, щоб отримували білети всі пасажири - тоді все стане зрозуміло про рентабельність перевезень. Водії на тих, хто бере або просить білет вовком дивляться (до речі, деякі пасажири також - типу, ж*об, дві гривні жаліє).
Каті Відповідь до Катя Показати IP 2 Березня 2013 18:09
Ех, порадники-порадники!!! А КОНДУКТОРУ будете платити Ви зі своєї кишені! Це буде хороша підстава підвищити тариф.Водій, до речі, і так багато фукцій виконує: керування,збір та рахування грошей підчас їзди і т.д. Поставте себе на місце ВОДІЯ, чи уявіть, приміром на його місці.То є нелегка РОБОТА! А безпека людей? В нас чомусь звикли завжди спрощено до всього підходити.
Знайка Показати IP 2 Березня 2013 11:58
Аліна, а яка різниця?
ПасажиР Показати IP 2 Березня 2013 21:47
Про яких 2,50 може йти мова?! У нас не таке вже й велике місто і не такі великі відстані між зупинками. Ми не у Львові живем і навіть не в Києві. Можна розглянути питання вартості між кінцевими зупинками(з одного кінця міста в інший), коли в дорозі проводиш 1год. часу і більше. Потрібно дбати про комфорт пасажиріав, про швидкість їх перевезення - більшість маршруток стовбичать біля Там-Таму по 5-10хв.-поки не напакуються не їдуть, а люди ж розраховують, що доїдуть вчасно і якраз тих 5-10хв. все вирішують, про наповнюваність, про графік. Під час доїзду студентів у вранішній і обідній час можна організувати на деяких маршрутах більші автобуси або тролейбуси. А ще наведу явний приклад антикомфорту: зараз їду в маршрутці Рівне-Луцьк - мали відправитись о 20:15, відправились о 20:45, що пояснилось тим, що не буде маршрутки о 20:45 хочете їдьте, хочете ні - організації ніякої, у більшості крісел поломані спинки (відкинуті на максимум назад), що призводить до дискомфорту, в салоні холодно - на всі прохання і зауваження відповідь водія одна - ХОЧЕТЕ ЇДЬТЕ, А ХОЧЕТЕ НІ. але це ж не вихід із ситуації, невже так складно виправити елементарне. P.S. Для обласного, міського керівництва і приватних перевізників потрібно подбати про комфорт, швидкість і якість перевезень, треба виконувати все на тих 2 гривні, що стосується міських перевезень, і лише в останню чергу про підвищення плати за проїзд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus