USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

За торгівлю шкідливими звичками бюджет Волині поповнився майже на півтора мільйона гривень

17 Листопада 2008 14:06
За жовтень цього року до Зведеного бюджету від сплати за ліцензії на виробництво, право експорту і імпорту, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло  1447,9 гривень, – повідомляють 17 листопада «Волинські Новини».
За матеріалами регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області, у жовтні поточного року регіональним управлінням Департаменту анульовано 56 ліцензій, в тому числі на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 26, тютюновими виробами – 30, призупинено 17 ліцензій, в тому числі: 8 – на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, 9 –  на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.
В результаті реалізації  заходів в рамках операції «Акцизна марка» у жовтні 2008 року працівниками регіонального управління спільно з іншими контролюючими органами проведено 18 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснювали оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.
За результатами перевірок виявлено 19 порушень:– роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензії - 2;– фактів зберігання  алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору, або без марок встановленого зразка – 4;– роздрібна торгівля тютюновими виробами за цінами, вищими від   встановлених виробниками, або імпортерами максимальних роздрібних цін – 4; – відсутність товарно-супровідних документів на алкогольні напої та тютюнові вироби та порушення готівкового обігу – 8;                      – порушення вимог статті 15-3 Закону України від 19.12.95 № 481/95-ВР (із змінами та доповненнями)  – 1.
За виявлені порушення застосовано фінансові санкції в сумі 12,8 тисячі гривень. Всього станом на 1 листопада стягнуто фінансових санкцій на суму 12,3 тисячі гривень.
Довідково:
Станом на 1 листопада цього року на території Волинської області діє 4887 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, з них  2507 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2380 – тютюновими виробами.
На території області внесено до Єдиного Державного реєстру 62 місця зберігання оптових партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus