USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За вбивство дружини волинянин «сяде» на 13 років

26 Вересня 2012 16:59
До 13 років позбавлення волі засудили чоловіка, який вбив металевим совком власну дружину.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

24 червня цього року, посварившись із дружиною, 44-річний мешканець села Черевахи Маневицького району убив свою дружину: завдав їй кількох ударів металевим совком по голові. Від отриманих травм жінка померла. Завантаживши тіло на саморобний візок, убивця вивіз його в ліс і там прикидав листям.

Через декілька годин у лісі вбиту жінку знайшли односельчани й повідомили про це правоохоронцям. Того ж дня чоловік зізнався в скоєному. Його затримали та взяли під варту.

Маневицький районний суд призначив чоловікові покарання ‒ 13 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 27 Вересня 2012 15:57
Почему, за лишение жизни другого человека не дают пожизненное? За убийство по неосторожности, такой срок вполне логичен. А за преднамеренное или в состоянии опьянения, почему так мало?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus