USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Екснардеп обіцяє будинок із 40 сотками землі під Києвом за вбивство Кадирова

14 Березня 2022 13:00
Колишній депутат Верховної Ради України Євген Рибчинський пообіцяв будинок та 40 соток землі під Києвом за вбивство Рамзана Кадирова.

«Якщо Кадиров справді під Києвом, то кожен боєць ЗСУ і Тероборони має поставити собі за мету знищення цієї ганьби чеченського народу і приспішника Huila. Обіцяю за голову Кадирова будинок з 40 сотками під Києвом, а від керівництва країни, думаю, не заржавіє», – написав він у себе в Facebook.
Відзначимо, що глава Чечні Рамзан Кадиров заявляє, що був у Гостомелі під Києвом, і погрожує, що вже може бути в столиці. Однак те, що Кадиров наразі в Україні, не підтверджено. Його «подорож» до нашої країни висвітлюють російські пропагандистські ЗМІ. Але є дані, що днем раніше його бачили у Грозному.

Читати ще: Кадировці в Україні: воєнні злочини та місця перебування чеченських окупантів

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив: якщо присутність Кадирова буде підтверджена під Києвом, то ЗСУ знищать його.

Нагадаємо, раніше Кадиров заявляв: якби його призначили керівником так званої спеціальної операції в Україні, то він уже взяв би Харків та Київ і повісив би там триколор.

Читати ще: Кадирівці розстрілюють поранених російських окупантів, – розвідка

При цьому Кадиров замовчав той факт, що його військові вже зазнали значних втрат у війні з Україною.

Політик та військовий Андрій Білецький у своєму телеграм-каналі оприлюднив відео із загиблими та пораненими кадировцями. Він зазначив, що інформаційна війна, яку веде ворог, тримається, зокрема, на залякуванні населення військом Кадирова, яке нібито прийшло зачистити Україну від українців. Однак нічого, крім селфі в Instagram, вони робити не вміють.

Головне фото: ілюстрація Юрка Журавля
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus