USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За «веселий магазин» у Луцьку взялася прокуратура

7 Червня 2010 19:21
Прокуратура Луцька виявила низку порушень у роботі луцького магазину «Розвесесячі», де, як відомо, продавалися препарати «для релаксу та ейфорії».

Про те, що у магазин навідалася прокуратура, повідомив луцький міський голова Богдан Шиба. Він зазначив, що на його звернення до прокурора міста Олексія Решетника нещодавно надійшла відповідь стосовно діяльності магазину.

«Я отримав попередню відповідь, що вилучено несертифіковані товари без відповідного маркування, проводиться експертиза, є підозра, що там є наркотичні речовини. Факт, що торгівля велася не відповідно і не в порядку до чинного законодавства. Власники будуть притягнені до адміністративної відповідальності. Якщо виявиться, що в тих товарах є наркотичні речовини – притягнуть до кримінальної відповідальності», - повідомив Шиба.

З інформації, наданої прокурором міста Луцька Олексієм Решетником випливає, що в ході проведення перевірки в магазині «Розвеселячі» виявлені порушення при продажі товарів статті 15 Закону України «Про захист прав споживачів», пунктів 17, 21 Правил торговельного обслуговування населення. Підприємець, яка здійснювала торгівлю в магазині «допустила до реалізації товар невідомого виробництва, невідомої назви, складу, без прихідних документів, без документів, що засвідчують якість та безпеку, без маркування на державній мові України», - повідомив Решетник Шибі.

Нагадаємо, що нині екземпляри товарів магазину перебувають на експертизі у ДНДЕКЦ МВС України у Києві.

На інтернет-сайті магазину наразі працює лише головна сторінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Алібаба Показати IP 8 Червня 2010 08:46
Слава Аллаху! Не пройшло і півроку, як до когось дійшло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus