USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За вихідні на Волині – дві дитячі смерті

26 Квітня 2011 12:58
Впродовж минулих вихідних, 23-25 квітня на Волині трапилося декілька нещасних випадків з дітьми.

Так у селі Теклино Камінь-Каширського району трагічно загинула 3-річна дівчинка. Анастасія втопилася у сусідському ставку, - повідомили в обласному управлінні МВС України.

Мало не загинув у воді 2-річний хлопчик у Нововолинську. Він впав у сусідський басейн. На щастя, дитину вдалося врятувати. До лікарні його доправили з діагнозом загальне переохолодження та тілесні ушкодження внаслідок падіння.

У селі Лаврів Луцького району померла півторарічна дівчинка. Коли до подружжя приїхали медики швидкої медичної допомоги, то їм залишалося лише зафіксувати смерть дитини. За словами матері, її донька хворіла вже не перший тиждень. Проте до лікарні дитину батьки так і не відвезли.

Відомо також, що маму дівчинки вже позбавили батьківських прав щодо старшої дитини.
Після розтину у судмедекспертизі підтвердили те, що дитина довгий час хворіла. Причина смерті – панкреатит і розкритий перитоніт.

Довідково:

Протягом Великодніх свят волиняни 300 разів зверталися до органів внутрішніх справ.
Всього на Волині за дві доби працівники міліції зафіксували 217 злочинів, більшість з яких – нанесення тілесних ушкоджень, крадіжки, хуліганства.
Крім того, вихідними додалося порушників правил дорожнього руху. Працівники Державтоінспекції виявили 289 водіїв, що грубо порушили ПДР. 59 водіїв перебували за кермом у нетверезому стані.
Як розповів начальник управління громадської безпеки УМВС в області Анатолій Шумік, у святкові дні на Волині пройшли без особливих надзвичайних пригод. «Ми склали 22 адмінпротоколи за дрібні хуліганства. А групових порушень громадського порядку в області не було.», - запевнив Анатолій Шумік.
Міліціонер також розповів, що на охорону громадського порядку в області задіяли 753 працівника міліції, які у великодню ніч забезпечували порядок біля храмів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus