USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

За вихідні на Волині сталося 5 ДТП

23 Лютого 2009 15:41
На дорогах Волині за вихідні сталося 5 ДТП. Одна з них – зі смертельним наслідком. Про це 23 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, 21 лютого приблизно о 15.55, 37-річний житель села Заболоття, керуючи автомобілем «Ауді-100», по автодорозі в селі Куснище не впорався з керуванням і виїхав на стоянку біля магазину «Гуртівня», де скоїв наїзд на пішохода – 19-річну жительку села Куснище, продавця магазину . Внаслідок ДТП дівчина від отриманих тілесних ушкоджень померла в реанімаційному відділенні ЦРЛ.
У Луцьку 21 лютого, приблизно о 23.30, на вулиці Привокзальній 27-річна лучанка, керуючи автомобілем «Форд», не впоралася з керуванням не врахувавши дорожню обстановку та не вибрала безпечну швидкість руху та скоїла зіткнення з припаркованим автомобілем «Фольксваген т-4», що належить 34-річному лучанину, та придорожнім деревом. Внаслідок ДТП 28-річний пасажир автомобіля «Форд» отримав тілесні ушкодження.
Також 22 лютого, приблизно о 15.15, у місті Ковель на привокзальній площі 44-річний ковельчанин, керуючи автобусом «ПАЗ» (не пербуваючи на маршруті, без пасажирів), не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 75-річну жительку міста, яка раптово вийшла на проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження.
Того ж дня, приблизно о 19.00, на вулиці в селі Боголюби невстановлена особа на невстановленому автомобілі скоїла наїзд на пішохода – 26-річного жителя села Боголюби. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження.
Окрім того, 22 лютого, приблизно о 19.00, на автодорозі Луцьк - Володимир-Волинський біля селища Торчин, 44-річний житель села Смолигів, керуючи автомобілем «Ваз 2102», не впорався з керуванням та скоїв наїзд на невідомого чоловіка віком 35-40 років, який внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення Торчинської ЦРЛ.
Довідково:
За повідомленням УДАІ УМВС у Волинській області, за минулий тиждень, у період із 16 по 22 лютого, на дорогах області зареєстровано 9 ДТП, у яких 1 людина загинула, 11 травмовано. Основні причини ДТП – перевищення швидкості (4 випадки). Окрім цього, зафіксовано 3 випадки наїзду на пішоходів і по одному порушенню правил обгону та проїзду перехресть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus