USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Заборона міжміського громадського транспорту на вулицях Луцька: які варіанти об’їзду пропонують у міськраді

18 Червня 2021 07:00
На трьох вулицях обласного центру хочуть заборонити рух громадського транспорту міжміського сполучення.Через це в управлінні транспорту та зв’язку запопонували перелік вулиць та проспектів для організації дорожнього руху приміського та міжміського пасажирського транспорту через місто Луцьк.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Нагадаємо, начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов запропонував обранцям громади внести зміни до рішення Луцької міської ради про автомобільний транспорт. Зі слів головного транспортника міста, у контексті змін пропонується заборонити рух міжміських автобусів проспектами Перемоги та Василя Мойсея, а також вулицею Яровиця.

«Приміського ця заборона не стосуватиметься. Однак ми не просто забороняємо, а ознайомлюємо міжміських перевізників з альтернативними напрямками руху та об’їзду», – зазначив під час засідання профільної комісії Володимир Степанов.

Таким чином, міжміським пасажирським автобусам пропонують будувати свій маршрут за наступними схемами:

Ковельський напрямок руху:

1. Ковельська, Глінки, Львівська (АС-2);

2. Ковельська, Глінки, Львівська, Потебні, Гнідавська, Станіславського, Окружна (ринок «Ринок Новий»), Львівська (АС-2);

3. Автомобільна дорога М-19 с. Княгининок, Жидичин, Озерце, автомобільна дорога Р-14, м. Луцьк вул. Ківерцівська, Гордіюк, Конякіна (АС-1);

4. Для приміських пасажирських перевезень пропонують об’їзд за схемою: Ковельська – Набережна – Яровиця – Президента Грушевського – Привокзальний майдан.

Володимир-Волинський напрямок:

1. Володимирська, Львівська (АС-2);

2. Володимирська, Львівська, Потебні, Гнідавська, Станіславського, Окружна (ринок «Ринок Новий»), Львівська (АС-2);

3. Володимирська, Глінки, Ковельська, Набережна, Ківерцівська, Гордіюк, Конякіна (АС-1);

4. Для приміських пасажирських перевезень: Володимирська, Глінки, Ковельська, Набережна, Яровиця, Президента Грушевського, Привокзальний майдан.

Ківерцівський напрямок:

1. Ківерцівська, Гордіюк, Конякіна (АС-1);

2. Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Глінки, Львівська, Потебні, Гнідавська, Станіславського, Окружна (ринок «Ринок Новий»), Львівська (АС-2) ;

3. Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Глінки, Львівська (АС-2);

4. Конякіна (АС-1), Карпенка-Карого, с.Рованці, Мамсурова, Боженка, Окружна (ринок «Ринок Новий»), Львівська (АС-2).

Рівненський напрямок:

1. Рівненська, Карпенка-Карого, Конякіна (АС-1);

2. Рівненська, Карпенка-Карого с. Рованці, Мамсурова, Окружна (ринок «Ринок Новий»), Львівська (АС-2).

Дубнівський напрямок:

1. Дубнівська, Карпенка-Карого, Конякіна (АС-1);

2. Дубнівська, с.Рованці, Мамсурова, Окружна (ринок «Ринок Новий»), Львівська (АС-2).

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що з 1 серпня 2021 року можуть обмежити рух великогабаритних транспортних засобів, довжиною більше 15 метрів. Зокрема, водіям вантажних автомобілів дозволять курсувати лише визначеними вулицями Луцька і у нічну пору.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Теремно Показати IP 18 Червня 2021 09:07
Не створюйте людям і собі проблем. Залишіть все як є. Боріться краще із сморідом у місті. Зручно людям так їздити, хай залишається.
Лучанка Показати IP 18 Червня 2021 09:18
Зверніть увагу на такий факт!Усі приміські маршрутки на зупинці Привокзальна площа , а саме біля Червоного маркету , коли зупиняються , чекаючи 5 -10 хв пасажирів ЗОВСІМ НЕ ВИКЛЮЧАЮТЬ ДВИГУН !!! І так днями , місяцями ... я кожного дня це спостерігаю.Чому труять навколишнє середовище ,мешканців прилеглих будинків- за 10 метрів ,людей , які знаходяться в цей час на зупинці, пасажирів власне маршрутки ?Та ще й беруть з місцян по 7 гривень , а не 6 гр ? чому
Нострадамус Показати IP 18 Червня 2021 11:40
Нехай через усi цi вулицi перелiтають! Або телепортуються! Маразм посилюеться..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus