USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заборона грального бізнесу суттєво вдарила по казні Ковеля

14 Серпня 2009 16:35
Бюджет міста Ковеля за перше півріччя 2009-го виконаний. Про це під час засідання виконкому Ковельміськради розповіла начальник його фінансового управління Валентина Романчук, - повідомляє 14 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Член Ковельського міськвиконкому Олег Кіндер задоволений виконанням міського бюджету за перше півріччя. Пан Кіндер вважає, що підприємницька діяльність ковельчан має легалізовуватися. «Щоб вони абсолютно законно в казну вносили кошти», - зазначив Олег Кіндер.
 
Начальник фінуправління Валентина Романчук сподівається, що бюджет Ковеля за підсумками 9 місяців буде виконаний. Однак вона стверджує: «Не вистачає бюджетних призначень на енергоносії... Якщо нам не уточнять призначень і не додадуть дотацій, то виникне бюджетна заборгованість».
 
У Ковелі зменшились надходження коштів до бюджету від податку з доходів фізичних осіб, але є перевиконання по податку на землю, податку на прибуток комунальних підприємств та інших платежах.
 
Крім того, за словами пані Романчук, «є проблема з гральним бізнесом». Від нього міська казна Ковеля мала отримати 1 мільйон 500 тисяч гривень. Підприємства, що займалися гральним бізнесом внесли 516 тисяч гривень авансових платежів і «вони вже ставлять питання про повернення цих коштів».
 
«Ми теж піднімали це питання перед Верховною Радою, перед Кабінетом Міністрів, щоб місцевим бюджетам компенсували ці втрати. А то посеред року приймають рішення, а компенсації ніякої нема», - додала Валентина Романчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus