USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заборонили зустрічати Януковича з гарбузом

16 Квітня 2011 14:15
Міськрада Єнакієвого Донецької області заборонила донецькій "Батьківщині" встановлювати намет на шляху очікуваного руху кортежу президента Віктора Януковича.

Єнакіївська міська рада запропонувала перенести захід на "будь-який інший день", повідомляє Українська правда з посиланням на УНІАН.

Раніше прес-служба облорганізації "Батьківщини" повідомляла, що активісти мали намір встановити намет зі своєю символікою, а також організувати арт-акцію, в рамках якої за українською традицією вручити Януковичу, як "небажаному нареченому", на рушнику 10-кілограмовий гарбуз замість короваю.

За словами заступника голови облорганізації "Батьківщини" Олександра Єрмоченка, цим його однопартійці хотіли сказати главі держави: "Досить свататися! Українці, і донеччани зокрема, вже дали зрозуміти, що довіри до президента немає".

У прес-службі уточнили, що 10-кілограмовий гарбуз виростили на городі одного з активістів Єнакіївської міської організації "Батьківщини".

Як відомо, у суботу Янукович перебуватиме у Єнакієвому з нагоди 90-річчя з дня народження льотчика-космонавта Георгія Берегового, який свого часу клопотав за зняття з нього судимостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus