USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Забої та струс головного мозку: в якому стані госпіталізували постраждалих у ДТП в Гірці Полонці

9 Квітня 2024 13:21
9 квітня вранці в Гірці Полонці Луцького району Mercedes Sprinter врізався у блокпост. Постраждало троє людей, їх у стані середньої важкості госпіталізували у медичний заклад.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, на місці автопригоди працювали медики швидкої. Лікарі надавали допомогу трьом постраждалим. У них попередньо діагностували струс головного мозку. Пасажирка транспортного засобу отримала перелом щелепи, забої.

Читати ще: На Волині мотоцикліст збив 16-річного хлопця

Усіх трьох постраждалих госпіталізували у стані середньої важкості. Жінка перебуває в обласній лікарні, одного чоловіка госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню, ще одного – у районну лікарню.

Нині вони проходять обстеження.

Нагадаємо, внаслідок автопригоди травмувалися дільничний офіцер поліції та доброволець ДФТГ. Також постраждала пасажирка транспортного засобу.

За кермом був житель Рівненщини. Попередньо, він заснув за кермом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 9 Квітня 2024 16:21
Яку функцію виконує там той блокпост ??? мають поляки нападати з Горохова?
Підпільник Кіндрат Показати IP 9 Квітня 2024 22:18
Борцуни поліціянти створюють видимість боротьби з дрг, нє, ну , а шо - без них кінець світу !)) Хлопці при ділі, не в окопах, і получка капає , добу постояв з "грозним" поглядом - і вдома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus