USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Забрали телефон і водійське посвідчення: в Луцьку обікрали військового

3 Квітня 2024 07:43
У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу лучанина, який вкрав кошти та особисті речі у військовослужбовця в нього вдома. Він поцупив, зокрема, телефон і посвідчення водія.

Сам обвинувачений справу не коментує, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Своєю чергою матір потерпілого розповідає, що злодій познайомився з її сином на вулиці, коли останній приїхав на кілька днів у відпустку. Згодом чоловіки пішли до помешкання потерпілого. Там обвинувачений і вкрав у військового телефон, водійське посвідчення та інші речі. Також зловмисник відразу ж зняв заощаджені кошти потерпілого.

На щастя, водійське посвідчення повернули небайдужі перехожі, які знайшли документ у смітнику.

На судовому засіданні прокурор подав клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб, адже обвинувачений півтора місяця не з’являвся на судові засідання.
Читати ще: Як у волинського воїна видурили пів мільйона гривень «на бізнес»

Сторона захисту разом з обвинуваченим просили клопотання не задовольняти. Мовляв, останній має важку хворобу та повинен відвідувати лікаря. До того ж, обвинувачений запевняє, що хоче влаштуватися на роботу та відшкодовувати збитки.

«Прошу надати домашній арешт або особисте зобов’язання, оскільки зараз я збираю всі документи про те, що я онкохворий, і щоб паралельно знайти роботу, аби могти частково відшкодовувати збитки потерпілому», – говорить обвинувачений.

Врахувавши всі обставини, суд вирішив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2024 12:56
Підкажіть, де є така робота, що онкохворий може заробити 75 тисяч гривень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus