USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ПортCity прокоментували, коли з’явиться підземний перехід

16 Травня 2014 17:47
Довгоочікуваний підземний перехід по проспекту Соборності з’явиться лише після побудови торгово-розважального офісного центру по вулиці В’ячеслава Чорновола.

Про це повідомили під час прес-конференції, присвяченої відкриттю торгово-розважального комплексу ПортCity, що відбулася 16 травня.

Помпезне відкриття комплексу планують здійснити вже завтра, 17 травня. Зрозуміло, що відкриття такого значного торгово-розважального комплексу спричинить збільшення потоку пішоходів через проспект Соборності, для якого і без того властивий бурхливий рух транспорту. Тож, логічним було б відкриття обіцяного підземного переходу.



Втім, як розповіла директор ПП «Реммеблі», забудовника об’єкта, Галина Лимар, першою чергою будівництва був гіпермаркет «Там Там», другою – торгово-розважальний комплекс «ПортCity», третьою чергою повинен стати торгово-розважальний офісний центр, що прилягатиме до вулиці Чорновола, і лише четвертою – підземний перехід.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОРТCITY У ЛУЦЬКУ ВІДКРИВАЮТЬ БЕЗ ОБІЦЯНОГО ПІДЗЕМНОГО ПЕРЕХОДУ

«Щодо підземного переходу, ми працюємо з управлінням архітектури та містобудівництва, переписка триває з січня цього року, сьогодні документів багато, ми знаходимо спільну мову. Ми вже зібрали технічні умови, отримавши містобудівні умови ми почнемо проектування підземного переходу», - повідомила Галина Лимар.



Термін введення переходу в експлуатацію вона назвати не змогла, перехід, з її слів, будуватимуть, у разі, «якщо буде фінансова спроможність».

До слова, для облаштування підземного паркінгу на 200 паркомісць кошти у забудовника знайшлися. Так, паркінг буде доступний автомобілістам вже після відкриття торгово-розважального центру. Пішоходам, вочевидь, доведеться чекати, ще невизначений термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
СВС Показати IP 16 Травня 2014 18:10
Прочитал и удивляюсь.Как дурят нас эти воротилы.Вспомните, что говорил Еремеев в прошлом году.1 очередь Там-Там,2 очередь-порт сити,3 очередь-подземный переход,4 очередь-ТРО Выходит что Еремеев держать честное слова не может.Боюсь что на этом все и закончится.А депутаты города опять будут глотать с..................
катя до СВС Показати IP 16 Травня 2014 18:12
фірташ кучма і ониє аукціонери
дідо Показати IP 16 Травня 2014 18:26
Це не проблема у власників Порт сіті, вони свої інтереси захищаю. проблема у тому,що хтось у міськраді взяв хабаря ,підписавши будівні умови.
Читач Показати IP 16 Травня 2014 18:33
Люди!!! Про яке "помпезне" відкриття з піснями і танцями може іти мова в той час, коли в нашій же країні щодня вмирають люди?!!! Повсюди стоять блокпости - а ми збираємо у величезний натовп народ і співаємо! Проводити зараз концерти і святкування не просто недоречно з людської точки зору, але й небезпечно! Невже менше покупців прийшло, якби були просто оголошені знижки на товар з нагоди відкриття? Безглуздо і не по-людськи...
місцевий до Читач Показати IP 16 Травня 2014 19:21
Може тепер жити не треби і всім голову пеплом посипати? А з приводу загибелі людей і блокпостів питання недолугим політикам задайте!!! В нас більш-меньш спокійний регіон, то не нагнітайте на людей смуту!!! Он хотіли фінал Кубку України підставити і зробити гру без глядачів так вболівальники відстояли, щоб з глядачами був матч і раділи святу, співали і по ТБ показували на всю країну, а тут усього відкриття торгового комплексу у обласному центрі! Може вистачить нагнітати ситуацію?! А скільки негативу за тиждень з приводу відкриття? Щось тут... а комусь це треба...:)
Людина до місцевий до місцевий Показати IP 16 Травня 2014 19:33
В цивілізованих країнах, в час біди траур оголошують,а нам що до того, що люди гинуть "в нас же більш-менш спокійний район" будемо з ранку до вечора танцювати і співати. Це ж не в нас військові дії, а в інших областях нашої України, наша хата скраю... УРА!!!!! Черговий ТЦ відкривають!!! Як же ж ми без Лами (яка до речі і під час кривавого розгону майдану в Луцьку співала) да без Винника? Ганьба!!!
У-ух! до місцевий Показати IP 17 Травня 2014 09:48
СХІД і ЗАХІД -разом????
Людина до Читач Показати IP 16 Травня 2014 19:35
Повністю підтримую!!!
Коля до Читач Показати IP 16 Травня 2014 23:51
А що армія та МВС не має відпрацювати свої зарплати???
я Показати IP 16 Травня 2014 19:56
поддерживаю, нормальные люди во время гражданской войны не празднуют открытие торговки очередной, а про переход забудьте, финансова спроможнисть не та...
ost до я Показати IP 16 Травня 2014 20:06
Вам пример футбола привели где множество людей со всей страны объединилось, а вы свое?! Что за люди??? Какая гражданская война? Людей друг на друга натравили ради президентского кресла!!! Вы уже вообще не понимаете, что с Украиной делают или не хотите понимать?!
Катя до ost Показати IP 16 Травня 2014 20:19
На футболе люди показали пример единения, но они не пели и танцевали, а радовались спортивной победе. А у нас олигархи открывают очередной "Ювант" - важное событие для страны или даже для нашего города. Нечего здесь праздновать! Парней из разных регионов каждый день хоронят, а мы празднуем. Мне просто жалко этих парней, их родных, а всех виновных в этой войне я презираю и ненавижу. Не время и не повод радоваться и веселиться.
ost до Катя Показати IP 16 Травня 2014 20:25
Не разбираетесь - то лучше не пишите! Почитайте и посмотрите спортивные сайты, что творилось перед футбольным матчем и как все прошло и как и пели и танцевали и радовались... И нечего из открытия трагедию устраивать, когда закрываются предприятия, растет безработица, а у нас будет появится новых около 1500 рабочих мест! Это плохо?! Ну а траур 25 числа устройте, когда пойдете на выборы - это больше к месту будет!!!
Катя до ost Показати IP 16 Травня 2014 21:38
Як шкода, що поруч зі мною живуть такі люди. як ви. Не йдіть на вибори - плачте по золотому часові Яника. Чи чому вибори в країні Ви рахуєте днем трауру. Маємо те, на що заслуговуємо. Злидні, але душа потребує свята!
Людина до ost Показати IP 16 Травня 2014 22:59
Ганьба!
Лучанин Показати IP 16 Травня 2014 21:31
Оголошується чергова брехня для легковірних. Якби в місті владці з депутатами були не продажні, не дали шулєрам дальше будувати поки не буде підземного переходу. За цю махінацію з т.р. центром ще немало лучан заплатить життям і каліцтвом.
Роман Показати IP 16 Травня 2014 23:02
Була б в нас нормальна влада і якби вона мала б "яйця" не дозволили б відкриватись, доки не буде переходу, а так своє отримали і слинять ходять.....
я до ost Показати IP 17 Травня 2014 08:17
Я вижу как вы разбираетесь!!!если для вас украинцы ,мечтающие о россии -это нормально и выборы -это траур, и вы никак не поймете , за что вышли люди на майдане-мне вас жаль....празднуйте.., к сожалению, поэтому у нас и страна такая...
Західняк Показати IP 17 Травня 2014 15:49
ці чмошники задовбали спочатку здайте підземний перехід а потім вже і сам ТРЦ
Адекват до Західняк Показати IP 19 Травня 2014 12:30
Тобі нема де жити? Що ти так за підземний перехід волієш?
Джулія Показати IP 17 Травня 2014 22:58
Коли там вибори до місцевих органів влади??
Вшивому баня Показати IP 19 Травня 2014 12:28
Читаю комменты и не понимаю... "вам шашечки или ехать?", возле ЦУМа подземный переход давно просится, так там почему-то наземный всех устраивает? А сдесь - нашли проблему - ЭТО ЖЕ КОШМАР! НЕ БУДЕТ ПОДЗЕМНОГО ПЕРЕХОДА! Не будет где местным гопникам людей грабить и любителям пива туалет устраивать! Нет! Мы этого не переживём!
Киевлянин Показати IP 19 Травня 2014 12:34
Мне нравится город Луцк именно тем, что в нём нет этих дурацких подземных переходов, в которых постоянно торгуют всякой фигнёй, наставят корзинок так, что пройти нельзя, а ночью хоть бери сверху перебегай, такие иногда типочки подозрительные там тусуются. Задолбали эти переходы. Вы не понимаете чего просите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus