USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Забудовника, який ошукав ковельчан, хочуть екстрадувати з Іспанії

8 Жовтня 2015 12:41
Директора Ковельського ЖБК розшукали в сонячній Іспанії. А тим часом ковельчани, які вклали гроші, в житло, якого так і не збудували, шукають шляхи, як повернути свої гроші.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 35 позачергової сесії обласної ради сьогодні, 8 жовтня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини вже інформувало, що прокуратура Волині скерувала до Ковельського міськрайонного суду кримінальну справу щодо директора ТзОВ «Ковельський ЖБК» Олега Вовка. Цього посадовця звинувачували у шахрайському заволодінні коштами фізичних осіб – замовників будівництва багатоквартирних будинків, а також у зловживанні службовим становищем та легалізації коштів, одержаних злочинним шляхом.

Зокрема, директор ТзОВ «Ковельський ЖБК» у 2006-2008 роках уклав та підписав договори підряду на капітальне будівництво житлових будинків на вулиці Степана Бандери, 10 та на вулиці 40 років Перемоги, 10 в Ковелі з 55 фізичними особами. Але зобов`язань перед інвесторами не виконав. І тепер ошукані вкладники шукають правду у судах.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: КОВЕЛЬСЬКИЙ ВОВК ВКРАВ У ЛЮДЕЙ МАЙЖЕ 10 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Зі слів депутата Сергія Слабенка, нині Олег Вовк перебуває в Іспанії, й вирішується питання про його екстрадицію. Депутат каже, що колишній директор «Ковельського ЖБК» набув за кордоном право власності на своє нерухоме майно.

Зрештою, ковельчани просять застосувати на Волині досвід з вирішення питання київського «Еліта-центру», коли справу довелося вирішувати на урядовому рівні.

Депутати на прохання волинян звернулися до голови ОДА, аби той, своєю чергою, скерував документи до Кабміну, аби відшкодували волинянам збитки зі спецфонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хрєн собачий Показати IP 8 Жовтня 2015 13:39
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus